Életmód / Ezotéria

Szerelmi horoszkóp 2012

Szerelmi horoszkóp 2012

Tudd meg mit jósolnak szerelmi életedről a csillagok a 2012-es évre!

Kos szerelmi horoszkóp 2012

Ha már kapcsolatban élsz, akkor egy következő szintre fogtok jutni, legyen az házasság, gyerekvállalás vagy érzelmeitek elmélyítése. Partnereddel érezni fogjátok, mikor jött el a megfelelő alkalom a következő szintre jutáshoz.
Mivel a Kosoknak jó probléma megoldó képességük van, képesek lesznek szerelmi problémáikra is azonnal megoldást találniuk. Mindössze annyira kell vigyázniuk, hogy minden helyzetben vegyék figyelembe partnerük véleményét is. Összességében stabil szerelmi élet vár a párban élő Kosokra. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor ebben az évben új személy lép be életedbe, amelyet legvalószínűbb, hogy egy utazás alkalmával ismersz meg. Az év közepén nagyon szerelmes leszel, szerelmi életed eddig még nem érzett szenvedélytől fog lángolni.

Bika szerelmi horoszkóp 2012

A Bika amikor szerelmes lesz, időre van szüksége, hogy fejben tisztázza és megértse mi történik vele. A 2012-es év a Bikák számára szenvedélyes érzelmeket ígér.
A még szerelmet kereső Bika nem ismeri a különbséget a szerelem és szerelem utáni áhítat közt. Mindig izgatott lesz, amikor az élet egy lehetséges szerelmet sodor hozzá. Idén az egyedülálló Bikák megtalálják az igazit, igaz, harcolniuk kell érte.
A már kapcsolatban élő Bikák jól döntenek, ha házasságra adják a fejüket. A Bikák képesek arra, hogy kézben tartsák érzelmeiket és fontos döntéseket hozzanak szerelmi életükkel kapcsolatban. Nagy esélye van, hogy ebben az évben romantikus utazásra mennek a Bikák.

Ikrek szerelmi horoszkóp 2012

Ebben az évben az Ikrek szerelmükkel együtt tudják megélni álmaikat. Az Ikrek számára párja boldogsága a legfontosabb. Az első félévben a spontaneitás fogja jellemezni szerelmi életét, a második félévben azonban nyugodtabb, stabilabb időszak következik. A család nyomást gyakorol az Ikrek-re, ez pedig feszültséget kelt szerelmi életében. A 2012-es évben az Ikrek leginkább az Oroszlánokkal és Rákokkal lesz kompatibilis. Ha már régóta él szerelmi kapcsolatban, akkor új pillanatokat teremt, hogy újra lángra gyújtsa már rég érzett szenvedélyét. Egyes Ikrek esetében az esküvői harangok is meg fognak kondulni. Ez az év boldogságot, vidámságot és pénzt hoz, megédesítve az Ikrek szerelmi életét. A második félévben romantikus kirándulás és több munka valószínű. Összességében optimális év elé néznek az Ikrek.

Rák szerelmi horoszkóp 2012

Hangulati ingadozásai miatt kapcsolatában hullámvölgyek lesznek. Az év elején megélt mély szerelmi érzelmek az év közepén sekélyesednek. Félreértések és súrlódások származhatnak a Rák savanyú megjegyzéseiből. A munka és a család növeli az egymás iránti elvárásokat. Lehet, hogy a Rákoknak nehézségekkel meg megbirkózniuk, de szerencsére okosan elkerülik az ostoba veszekedéseket.
A Rákok 2012-ben a Bikákkal, Mérlegekkel és Bakokkal lesznek a legkompatibilisebbek szerelmi téren. Ebben az évben a kapcsolatban élő Rákok jobban összecsiszolódnak párjukkal és biztosítják kapcsolatuk stabilitását.
Az egyedülálló Bikák erőfeszítést tesznek azért, hogy megtalálják az igazit, ez pedig az év közepén meg is fog történni. Vigyázniuk kell azonban, mert hamar jelentkeznek majd súrlódások, amelyet okosan kell kezelniük.

Oroszlán szerelmi horoszkóp 2012

Az idei évben fog a szerelem és szerencse a csúcspontra jutni az Oroszlánok számára. Ha még nem találta meg élete párját, az Oroszlán a véletlennek köszönhetően fog találkozni vele, egy szervezett rendezvényen vagy összejövetelen.
Az Oroszlánt lenyűgözi valaki szépsége, varázsa és különleges személyisége. Mindent megtesz, hogy magához vonzza a kiszemelt személyt. Tény, hogy sikerülni is fog neki.
A már párkapcsolatban élő Oroszlánok esküvőre vagy gyerekáldásra számíthatnak. Sok boldogság és anyagi biztonság aranyozza be kapcsolatukat. Az Oroszlánnal kompatibilis jelek a Kos, Ikrek, Halak és Szűz.  

Szűz szerelmi horoszkóp 2012

2012-ben a Szűz szerelmi életére a rutin és kényelem lesz jellemző. Idén a Szüzek javítanak meglevő kapcsolataikon, változtatnak rossz szokásaikon és jól alkalmazkodnak párjukhoz.
A még egyedülálló Szüzet a szerelem hiánya könnyen depresszívvé, szorongóvá, letörté teheti. Ahhoz, hogy megtalálja az igazit, keresnie kell a baráti társaságokat. A 2012-es év második felében megtalálja az igazit, aki nagy valószínűséggel Nyilas vagy Mérleg lesz.
Érzelmileg a Szűz ebben az évben életének olyan fázisába kerül, amikor élvezni szeretné az élet nyújtotta kényelmet és családi örömöket. Optimizmussal és humorral könnyen át tud lendülni a nézeteltéréseken. Intelligensen kezeli magánéletét, ezért párjával kölcsönösen tisztelik és szeretik egymást.

Mérleg szerelmi horoszkóp 2012

Ebben az évben a Mérlegek bensőséges kapcsolatra számíthatnak. Ha már eddig is párkapcsolatban éltek, akkor szerelmüket egy új szintre juttatják, ha viszont új kapcsolatuk van, akkor lehetséges, hogy idén megtalálják az igazit. A Mérlegek pontosan érzik, amikor az ellenkező nemmel egy hullámhosszon vannak, ezért könnyen felismerik a szerelmet.
Ha új szerelem kezdetén vannak, a Mérlegek képesek lesznek változni. Az év második félévében drasztikus változás áll be szerelmi életükbe. Szakmai sikerük és családi biztonságuk megerősíti kapcsolatukat is.

Skorpió szerelmi horoszkóp 2012

Az egyedülálló Skorpió szerelmi élete nehézségeken megy át ebben az évben – álmatlan éjszakák, szerelmi csalódások, szakítás. De mindez szükséges előzményei annak, hogy újra szerelemes legyen. A szerelem meglepve éri a Skorpiót, egy őszinte barátságból fog kialakulni. Az év második felében izgalom, élvezet és szenvedély jellemzi szerelmi életét, véget érnek a csalódások és drámák.
A már kapcsolatban élő Skorpiók az év első felében nemkívánatos súrlódásokra számíthatnak párjukkal. Fontos, hogy meg tudják őrizni önuralmukat és nyugodtak maradjanak. Ha ezt teszik, átlendülnek a nehézségeken és az év második felében felhevíthetik szerelmi életüket. A 2012-es évben a legkompatibilisebb csillagjegyek a Skorpió számára a Halak, Bika és Bak. A szerelmi életük kétségtelenül nagy átalakulásokon megy keresztül ebben az évben.

Nyilas szerelmi horoszkóp 2012

Ez egy szerelmet hozó év a Nyilasok számára. Egy hivatalos találkozón olyan személlyel találkozik, aki azonnal magával ragadja a Nyilast. A szerelem szinte revitalizálja a Nyilast, új energiákkal tölti fel. Legyen azonban óvatos, mert az új szerelemmel könnyen túlköltekezheti magát.
A már párkapcsolatban élő Nyilasok keresik a megnyugvást kapcsolatukban, de ehhez több időt kellene szakítaniuk szerelmükre. Ha sikerül szerelmüket beavatniuk munkájukba, akkor a Nyilasok párjukban megtalálhatják az igazi lelki társat.

Bak szerelmi horoszkóp 2012

Egy nyugalmas, súrlódásmentes szerelmi élet várja a Bakokat ebben az évben. Egy új szintre jutnak kapcsolatukkal, de ez nem tart sokáig.
Ne add fel, mivel ez csak egy kis szakasza életednek! Ne akarj mágikus fordulatokat szerelmi életedben, lassú lépésekben is fejlődhet szerelmi életed. A Bakok jól alkalmazkodnak a problémákhoz és nem élik meg drámaként a sikertelenséget. Valószínű idén a házasság vagy gyermekvállalás elhatározása.
A Bakok idén a következő csillagjegyekkel a legkompatibilisebbek: Halak, Rák és Oroszlán. Az év közepén valószínű romantikus kirándulás, vacsorák és szórakoztató összejövetelek. Összességében egész évben kiegyensúlyozott, boldog szerelmi életre számíthatnak a Bakok.

Vízöntő szerelmi horoszkóp 2012

A Vízöntő vágyik az igazi szerelemre, és a 2012-es év valóra váltja álmait. Akkor talál rá a nagy Ő-re, amikor nem is számít rá. A Vízöntő jól tud alkalmazkodni a szeretett emberhez, ezért kevés súrlódás valószínű.
Az év során romantikus meglepetésekre, drága ajándékokra, kirándulásra is számíthatnak a Vízöntők. A Vízöntővel legkompatibilisabb csillagjegyek a Skorpió és a Mérleg.

Halak szerelmi horoszkóp 2012

A szeretet és remény éve lesz a Halak számára. A tavalyi évhez képest, az idei nagy ugrás lesz szerelmi életét illetően. Az első félévben romantikus élete eléri a csúcspontot és egy rég megvalósításra váró terv válik valóra a második félévben. A Halak megérti, hogy a szeretet az a kapocs, amely egész életre összeköt két embert. A házasságban élő Halak újraértékeli életét és próbálja maximálisan élvezni a jelent és a jövőt.
A szingli Halak is komoly kapcsolatba kezd az év első hónapjaiban. Békés, boldog évre számíthatnak a Halak. A legkompatibilisebb csillagjegyek a Nyilas, Oroszlán, Ikrek és Szűz. Összességében lenyűgöző szerelmi életük lesz ebben az évben, amelyet értékelni is fognak.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást