Szerelem / Párkapcsolat

Őt szereted, vagy csak a kapcsolat gondolatát? Az alábbi 4 jel felfedi a választ!

Szerelmesebbnek érzed magad, ha nem vagy vele

Noha nincs köztetek túl nagy földrajzi távolság, mégis gyakran töltötök egymástól külön időt? Ilyenkor valószínűleg telefonon vagy cseten beszélgettek egymással, de ha közben még szerelmesebbnek érzitek magatokat, mint élőben, akkor az egy piros jelzés lehet a kapcsolatra nézve. Azok, akik ugyanis csak a párkapcsolat gondolatát szeretik igazán, mindig akkor akarnak a párjukkal lenni, ha ő épp nincs ott (például egész nap jól elvoltál, de este hiányzik az ölelése), és egyébként amikor közös időt tölthetnének együtt, nem érzik azt a rózsaszín ködöt, amit a távolság alatt igen.

Élőben annyira nem is jöttök ki jól

Amikor együtt vagytok, mit érzel? Ideális esetben átjár a nyugalom, és meggyőződésed, hogy pont ott vagy, ahol lenned kell. Ha viszont ilyenkor kicsit tehernek érzed a kapcsolatot, pár óra után máris inkább egyedüllétre vágysz, és sokszor összekaptok valamin (még ha csak apróságon is), az annak jele, hogy nincs rendben köztetek minden. Nem mindegy, hogy mi váltja ki ezt, mert ha igazából nem is tudod az okát, valószínűleg a lelked érzi, hogy nem az Igazival vagy együtt.

South_agency/istockphoto.com

Szabotálod a kapcsolat fejlődését

Egy párkapcsolatnak fejlődnie, változnia kell. Feljön a gyerektéma, az összeköltözés, házasság, és ezekről úgy kell tudnotok beszélni, hogy közben nem szólal meg a fejetekben a vészcsengő. Vannak azonban emberek, akik nem is tudatosan, de ilyenkor szabotálni kezdik a kapcsolatukat. Megijednek attól, hogy ez az egész ennyire komoly, és ha most nem állítják meg, akkor lavinaként zúdul rájuk minden felelősség, ezért hirtelen változtatnak a viselkedésükön. Többnyire távolságtartóvá válnak, terelik a témát, feszültebbek lesznek, de nem mondják ki, hogy ezért. Persze, hiszen sokszor nem is tudják! Azonban ez folyamatosan megismétlődik, ha kicsit is komolyodik a kapcsolat, ami meggátolja, hogy egyik lépcsőfokról a másikra jussatok.

A szíved mélyén érzed

Valójában az emberek pontosan tudják, hogy akivel épp együtt vannak, a Nagy Ő lesz-e számukra, vagy sem. Érzed ahogy beszélgettek, amikor megölelitek egymást, és emiatt rögtön megszólal az a kis hang a fejedben. Sokan elnyomják ezt, és nem azért, mert olyan boldogok a kapcsolatban, hanem mert félnek attól, hogy mi következne ezután. Ez leginkább egy bizonyos életkor felett gyakori, amikor az emberek attól tartanak, hogy kifutnak az időből, és emiatt muszáj elfogadniuk azt, amit a „gép dobott nekik”. De ez sosem fog boldoggá tenni. Sosem fogod azt érezni, hogy ott vagy, ahol lenned kell, és mindig ott lesz majd a kétely, hogy talán valaki mással kéne lenned. A félelem viszont nagy úr, ezért rengetegen mennek bele olyan kapcsolatba, amiben aztán végleg megrekednek.

Ha a fenti jelek többségében magadra ismertél, sajnos tudnod kell, hogy nem a Nagy Ő-ddel vagy együtt. Lehet, hogy kedveled, lehet, hogy szívesen barátkoznál vele, de a szerelem nincs jelen, és inkább csak a kapcsolat gondolata az, ami vonz téged. Ad egyfajta kényelmet és nyugalmat, de boldogságot nem fog. Ezért ha úgy véled, hogy nem őt szereted igazán, csak az egyedüllétet utálod, inkább szakíts. Hidd el, jönni fog más, aki megdobogtatja a szívedet, ahogy korábban is tették már, erre pedig megéri várni!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW