5-ször eljutni a csúcsra egyetlen alkalommal? Mutatjuk a módszert, amivel neked is sikerülhet

Göcző Nóra
Írta: ,

Legenda csupán vagy valóban létezik a többszörös női orgazmus? Egyesek sosem jutnak át a gyönyör kapuján, míg másoknak ez többször is megadatik egyetlen aktus alatt? Utána jártunk, mi az igazság. Kin Anami holisztikus szex és párkapcsolati tanácsadó azt mondja, járt már a rendelőjében olyan hölgy, aki azt állította, 30-40 orgazmusa is van egyetlen alkalommal. Ez a szakértő számára is extrém magas szám, de szerinte léteznek olyan módszerek, melyek bárki számára lehetővé teszik, hogy legalább egy, de akár öt alkalommal is a csúcsra érjen egy aktus alatt.

S ez nem csak a párkapcsolatnak tesz jót, hanem erősíti az immunrendszert, rendezi az alvásproblémákat, továbbá csökkenti a depresszió kialakulásának esélyét. S ha már egyetlen orgazmus ilyen pozitív módon hat a szervezetre, milyen hatása lehet többször ennyi élvezetnek?

Kin Anami szerint hét lépésben megtanulható a multiorgazmus, nem kell hozzá más, mint egy kis gyakorlás és a megfelelő partner. Bede Zsuzsanna szexuálpszichológus szerint a nők körülbelül 30 százaléka sosem él át orgazmust az élete során, holott biológiai szempontból képes lenne rá. A szakértő szerint női orgazmus hiányának pszichés okai vannak. Ezeket lehet és kell is oldani.

Lazíts! Kép forrása: vogue.fr

A megfelelő izgalmi állapot megteremtése és a többszörös orgazmus megtapasztalása jórészt fizikai kontaktus eredménye, de a nők esetében nagy hangsúlyt kap a gondolkodás és az érzelmek is. „Multiorgazmikus” nővé válni sokkal inkább egy gondolkodásmód eredménye, mint puszta játék a testrészekkel.

Az első, hogy hinnünk kell abban, hogy képesek vagyunk a gyönyör többszöri megtapasztalására és nem engedünk olyan gondolatok elburjánzását a fejünkben, mint hogy „nekem ez úgysem sikerülhet”, „én erre nem vagyok képes” vagy „mese az egész”.

A szuperképesség elsajátításához meg kell tanulnod relaxálni, tehát engedned kell, hogy egy megváltozott tudatállapotba kerülj, ahol a ruháiddal együtt ledobhatod a gátlásaidat és a félelmeidet.

Lassítsd le a partnered! Kép forrása: popsugar.com

A férfi kitartása döntő fontosságú, hogy egy nő a csúcsra érjen. A férfiak átlagosan 3-7 perc alatt képesek elélvezni, a nőknek ehhez 10-20 percre van szükségük.

Az egyik legjobb technika a különbségek összehangolására a női központú előjáték. Ne szégyelld beismerni partnerednek, ha úgy érzed, több időre van szükséged. A türelem többszörösen megtérül a végén a férfi számára is.