Az orális kényeztetés 7 aranyszabálya - a férfiak szerint

Scheftsik Tamás
Írta: ,
Az orális kényeztetés 7 aranyszabálya - a férfiak szerint

A szexuális játékok között előkelő helyen szerepel az orális szex. Ám még mindig sokan vannak olyanok, akik nem tudják, hogy milyen aranyszabályokra kell figyelni, mik azok a gondok, amik a legtöbbször állnak ennek az élvezetnek az útjában.

Vagyaim.hu Black Friday
Előjáték gyanánt

Sokan igen mostohán kezelik az előjátékokat, mivel azt gondolják, hogy az aktus a fő attrakció, minden más, ami előtte történik, csak időhúzás. Ám rögtön megváltozik a hozzáállásuk, ha az orális játékok bekerülnek ebbe a körbe.

Nem kell feltétlenül úgy befejezni a szexet, ahogy elkezdted, nyugodtan használd ezt a „praktikát” átvezetés képen.

Hidd el, a másik minden bizonnyal értékelni fogja.Az orális szex, mint minden szexuális játék, csak akkor élvezetes, ha azt mindkét fél szereti. Ahhoz azonban, hogy jól is csináld, gyakorlat és persze egy nagy adag szerelem is kell, ezek nélkül nem lesz az igazi.

Nemi betegségek

Súlyos hiba lenne azt hinni, hogy az orális szex közben nem lehet nemi bajokat elkapni. Minden kórokozó képes felszívódni a nyálkahártyán keresztül, még abban az esetben is, ha a végkifejletig nem juttok el.

Ez ellen kétféleképpen védekezhetsz: vagy gumit használtok ekkor is, vagy olyan partnerrel gyakorlod, akiről biztosan tudod, hogy makkegészséges.