Négy dolog, amiből a férfiak azt gondolják, hogy nyomulsz rájuk

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Négy dolog, amiből a férfiak azt gondolják, hogy nyomulsz rájuk

Kép forrása: jolopes/depositphotos.com

Nem szokatlan női tulajdonság a dolgok túlkombinálása. Jelen esetben az, hogy mikor vagy túl sok, vagy túl kevés a pasik számára? Nyilván minden ember más és más, de valljuk be, vannak olyan apró tényezők, melyek a férfiak számára egyértelmű jelek a részedről. A kérdés már csak az, hogy ezt pozitívan, vagy negatívan fogadják e majd.

Követed őt Kép forrása: thesweetestthingblog.com

Az nagyon jó dolog, ha kiderítetted, hogy mi az áhított pasi törzshelye, mert így egyszer-egyszer eljátszhatod, hogy véletlenül betévedtetek oda a barátnőiddel, de ezt szigorúan csak egyszer lőheted el. Főleg akkor, ha azt látod, hogy a kiszemelted ennek nem annyira örül.

Vannak olyan bulik, ahol nem biztos, hogy veled szeretne lenni és ezt tiszteletben kell tartanod. Ahogy ő sem megy oda hozzád, mikor éppen csajos estét tartasz a barátnőiddel. Ha például meglátod, hogy valamilyen eseményre beregisztrált, akkor attól neked még nem kell egyből oda rohannod.

Ezzel a pióca hozzáállással csak még messzebbre taszítod azt a valakit, aki amúgy még a pasid is lehetne. Várd meg, míg elhív téged, utána viszont kötelező menned.

Az érintés Kép forrása: cuded.com

Az érintés a legintimebb dolog, ami két ember között létrejöhet, így érthető, hogy a pasi egyből azt a következtetést vonja le, hogy nyomulsz rá, ha például beletúrsz a hajába.

Ez egy olyan női praktika tud lenni, amiért megőrülnek a férfiak, szóval nyugodtan élj vele, ha tudatni szeretnéd szimpátiádat a kiszemelt férfi felé.

Viszont azt érdemes tudnod, hogy nem mindegy, hogy hol kezded az érintést.

Az előbb említett hajba túrás például egy finom, mégis nagyon szexi módja lehet vonzalmad érzékeltetéséhez, viszont, ha mondjuk a combját fogdosod, akkor egész más képet alakítasz ki magadról a pasi szemében.

Tudod, mindent a szemnek, semmit a kéznek (legalábbis az elején).

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!