5+1 szépség trükk, amit a nők imádnak, de a pasik ki nem állhatnak

5+1 szépség trükk, amit a nők imádnak, de a pasik ki nem állhatnak

Címlap / Stílus / Arc / 5+1 szépség trükk, amit a nők imádnak, de a pasik ki nem állhatnak / 2. oldal

4. Szikrázó neon körmök

A neon színek rendre visszatérnek, és mi nők imádjuk őket, pláne a nyári szezonban. A fiúk azonban kiábrándítónak tartják ezeket. Lehet, hogy a fiatalabb generáció számára még nyerő választás ez a trend, de a pasik szerint egy felnőtt nő már ne fesse a körmét vibráló színekkel és ne fluoreszkáljon a sötétben.

via GIPHY

5.
Barnítókrém

A srácok az agyonszolizott lányokat sem szeretik, de ezt a békát még talán valahogy lenyelik, a barnítókrémtől azonban egyenesen a falnak mennek. Elmondásuk szerint a legnagyobb gondot az okozza, hogy a krém mindenhol nyomot hagy, ráadásul sok lány túlzásokba esik a barnító tekintetében, ami cseppet sem természetes látvány, ráadásul a fiúk gyakran úgy néznek ki mellettük, mint egy albínó.

via GIPHY

+1. Műszempilla

Ez igazán rossz hír lehet a műszempillát kedvelő csajok számára, de sajnos a srácok nem igazán vannak oda érte. Persze itt is a mértékletességen van a hangsúly, ugyanis egy igényesen felhelyezett műszempilla kelthet teljesen természetes hatást, de tény, ha háromszorosára növekszik néhány óra alatt a pillánk, arról nehezen hihető el, hogy a sajátunk.

via GIPHY

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást