Stílus / Arc

5+1 szépség trükk, amit a nők imádnak, de a férfiak ki nem állhatják

1. Vörös ajkak

Bár furcsa lehet, de sajnos igaz. A legtöbb férfi nem túlságosan kedveli a vörös rúzst, ugyanis a piros szín állítólag az édesanyjukat idézi valamiért vissza. Persze ez nem azt jelenti, hogy innentől kezdve soha ne viselj vörös rúzst, de talán az első randira választhatsz valamilyen visszafogottabb árnyalatot. A srácok eleve a rúzstól ódzkodnak, mert azt gondolják, hogy maszatol és elkenődik. Azonban bátran megnyugtathatod őket, hogy a mai szuper rúzsok már egyáltalán nem kenődnek, bár ehhez az is kell, hogy te magad beruházz egy minőségibb darabra, ami nem ábrándítja ki szíved választottját sem.

2. Másnapos szemek

Na, jó, szerintünk ezt nem is kell túlragozni. A panda szemek, vagyis a több rétegben felvitt fekete szemfesték kimondottan taszító lehet a férfiak számára, pláne, ha az ember lánya úgy ébred, hogy csupa fekete borítja az arcát és a kispárnáját. A srácok elmondása szerint annál rosszabb élmény nincs, mint hogy a barátnőjük úgy ébred, hogy este nem mosta le a sminket az arcáról az pedig mindenfelé elkenődik. Arról pedig nem beszélve, hogy egy ilyen akció után a párnahuzat is garantáltan a mosásban landol.

5+1 szépség divat, amit a nők imádnak, de a pasik ki nem állhatják

3. Kék szemhéjfesték

Bár a kék szemhéjfesték még valamikor 1980-ban kiment a divatból mégis van néhány vállalkozó szellemű leány, aki szeretné újra felvirágoztatni ezt a trendet. A srácok szerint azonban erre egyáltalán nincs szükség, mert a legtöbbjüket egyenesen kirázza tőle a hideg. Persze a kéknek is vannak különböző árnyalatai, amiket hozzá passzoló színnel kombinálva bátran viselhetsz, azonban ügyelj rá, hogy semmiképpen se keltsd papagáj benyomását.

4. Szikrázó neon körmök

A neon színek rendre visszatérnek, és mi nők imádjuk őket, pláne a nyári szezonban. A fiúk azonban kiábrándítónak tartják ezeket. Lehet, hogy a fiatalabb generáció számára még nyerő választás ez a trend, de a pasik szerint egy felnőtt nő már ne fesse a körmét vibráló színekkel és ne fluoreszkáljon a sötétben.

5. Barnítókrém

A srácok az agyonszolizott lányokat sem szeretik, de ezt a békát még talán valahogy lenyelik, a barnítókrémtől azonban egyenesen a falnak mennek. Elmondásuk szerint a legnagyobb gondot az okozza, hogy a krém mindenhol nyomot hagy, ráadásul sok lány túlzásokba esik a barnító tekintetében, ami cseppet sem természetes látvány, ráadásul a fiúk gyakran úgy néznek ki mellettük, mint egy albínó.

+1. Műszempilla

Ez igazán rossz hír lehet a műszempillát kedvelő csajok számára, de sajnos a srácok nem igazán vannak oda érte. Persze itt is a mértékletességen van a hangsúly, ugyanis egy igényesen felhelyezett műszempilla kelthet teljesen természetes hatást, de tény, ha háromszorosára növekszik néhány óra alatt a pillánk, arról nehezen hihető el, hogy a sajátunk.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW