5+1 szépség trükk, amit a nők imádnak, de a pasik ki nem állhatnak

5+1 szépség trükk, amit a nők imádnak, de a pasik ki nem állhatnak

Címlap / Stílus / Arc / 5+1 szépség trükk, amit a nők imádnak, de a pasik ki nem állhatnak

1. Vörös ajkak

Bár furcsa lehet, de sajnos igaz. A legtöbb férfi nem túlságosan kedveli a vörös rúzst, ugyanis a piros szín állítólag az édesanyjukat idézi valamiért vissza. Persze ez nem azt jelenti, hogy innentől kezdve soha ne viselj vörös rúzst, de talán az első randira választhatsz valamilyen visszafogottabb árnyalatot.

A srácok eleve a rúzstól ódzkodnak, mert azt gondolják, hogy maszatol és elkenődik. Azonban bátran megnyugtathatod őket, hogy a mai szuper rúzsok már egyáltalán nem kenődnek, bár ehhez az is kell, hogy te magad beruházz egy minőségibb darabra, ami nem ábrándítja ki szíved választottját sem.

via GIPHY

2. Másnapos szemek

Na, jó, szerintünk ezt nem is kell túlragozni.

A panda szemek, vagyis a több rétegben felvitt fekete szemfesték kimondottan taszító lehet a férfiak számára, pláne, ha az ember lánya úgy ébred, hogy csupa fekete borítja az arcát és a kispárnáját. A srácok elmondása szerint annál rosszabb élmény nincs, mint hogy a barátnőjük úgy ébred, hogy este nem mosta le a sminket az arcáról az pedig mindenfelé elkenődik. Arról pedig nem beszélve, hogy egy ilyen akció után a párnahuzat is garantáltan a mosásban landol.

5+1 szépség divat, amit a nők imádnak, de a pasik ki nem állhatják

3. Kék szemhéjfesték

Bár a kék szemhéjfesték még valamikor 1980-ban kiment a divatból mégis van néhány vállalkozó szellemű leány, aki szeretné újra felvirágoztatni ezt a trendet. A srácok szerint azonban erre egyáltalán nincs szükség, mert a legtöbbjüket egyenesen kirázza tőle a hideg. Persze a kéknek is vannak különböző árnyalatai, amiket hozzá passzoló színnel kombinálva bátran viselhetsz, azonban ügyelj rá, hogy semmiképpen se keltsd papagáj benyomását.

via GIPHY

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást