5+1 dolog, ami a 90-es években volt divat, de most is bátran előveheted

Stumpf Bea
Írta: ,
5+1 dolog, ami a 90-es években volt divat, de most is bátran előveheted

Sosem érdemes ruhákat kidobni, hiszen a divat mindig ismétli önmagát – csak úgy tűnik, pár évtizedet várnod kell rá. Amikor tini voltál, még a szüleid szuper trapéznadrágjai és bőrkabátjai után nézelődtél a pincében, most pedig a saját gardróbodat túrhatod fel a 90-es évek klasszikus darabjai után. Lássuk, mit érdemes előkeresned!

Crop topok Kép forrása: forever21.com

Ahogy a 90-es évek klipjeiben szerepeltek ezek a szuper hasvillantós pólók, úgy ma szinte már nem tudsz úgy végigmenni az utcán, hogy ne láss belőle valamilyen izgalmas variációt.

A legnépszerűbbek mostanság a halternyakú, a kötött, a bordázott vagy a csipke anyagú crop topok, amiket leginkább magasderekú szoknyákkal, sortokkal hordhatsz.

Te már előkerestél egy régi kedvenceidet vagy inkább egy új szerzemény mellett döntesz majd?

Bomber dzsekik Kép forrása: swaggedbitch.tumblr.com

Bár nyár van és ilyenkor hallani sem akarunk a hosszúnadrágokról és a dzsekikről, a kiszámíthatatlan időjárás miatt sajnos néha mégis rákényszerülünk a viselésükre egy-egy hűvösebb estén.

Idén a bőrkabátok mellett a bomber dzsekik is hódítanak, főleg ha egy mintás, egy felvarrókkal teli vagy egy metál darabot választasz.

Ha jól körülnézel a szekrényedben, a régről félrerakott ruhák között, akár még rá is bukkanhatsz egy-egy szuper darabra!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv