Ez történt a ráncaimmal! - Botox hatású ránctalanító krémet teszteltünk

Szendrey Adrienn
Írta: ,

A szemek körül és a homlokon kezdődik. Előszőr viccesen veszünk róluk tudomást, a fáradtság számlájára írjuk és rohanunk tovább. Aztán egyre gyűröttebben ébredünk reggelente, és nem az ágynemű ráncaitól. Valamikor ekkor veszi kezdetét az öregedés elleni küzdelmünk. Mivel nem hollywoodi sztárnak születtünk, a plasztika és botox nem játszik, így a krémekben és szérumokban keressük a fiatalodást.

Szerencsére a több tucat magyar piacra is kikerült ránctalanító közt van egy-két kimagaslóan jó is. Egy ilyen krémet teszteltünk most magunkon, nektek!

A teszt termékünk ezúttal a L'UX-Factor Wild 4D Hyaluron ránctalanítója. Amikor megláttam, hogy botox hatással bír, összeráncoltam a szemöldököm (na tessék!). Nem szeretem, ha egy kozmetikai cég nagy szavakkal dobálózik, ezért égett a kíváncsiság bennem, mit tud. Két hétre lőttük be a tesztidőszakot, hiszen ennyi kell a beígért látványos eredményekig.

Már első alkalommal feltűnt, hogy a L'UX-Factor Wild 4D Hyaluron jól hidratál és bársonyossá teszi az arcbőrömet. Az illata visszafogott és semleges, cseppet sem megterhelő, abszolút egész napos viselésre van kitalálva. Az első hét ezzel a jóleső érzéssel telt el. Naponta kétszer volt időm alkalmazni: a reggeli sminkem előtt, és délután, mikor hazaértem. 

Izgatottan vártam mi lesz a mély homlokráncaimmal, és a kisebb szem körüli vonalaimmal. A második héten már meglepően kisimultabb voltam, látványra és tapintásra is. Csajok, tud valamit ez a krém

A 14. nap végére ha nem is egy évtizedet, de pár évet fiatalodott az arcbőröm. Egyrészt rugalmasabb, bársonyosabb lett, a kisebb ráncok szemmel láthatóan kisimultak, a nagyobbak már nem olyan feltűnőek. Még egy érdekesség, amit tapasztaltam, és erről nem írt a prospektus: az arcbőröm rózsásabb, egészségesebb árnyalatot vett fel!

Külön tetszik, hogy még a legérzékenyebb bőrtípusra is alkalmazható (nekem száraz, enyhén pirosodásra hajlamos), 100% -ban természetes európai eredetű hialuronnal hidratál, a felhám alól mélyen fejti ki a hatását (ami azt jelenti, tartósabb ápolást nyújt) és persze, hogy klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt.

A legjobb árat a hivatalos L'UX-Factor oldalon találtuk, ahol bővebb leírást is találhatsz a termékről.

Az én tanulságom: a krémet továbbra is használni fogom, mert szebbnek érzem az arcomat, kevesebb sminket használok és mondanom sem kell, az önbizalmamat is kellemesen legyezgeti.