„Attól, hogy maszkot hordok, még sminkelek!” – 8 gyönyörű smink-maszk páros

„Attól, hogy maszkot hordok, még sminkelek!” – 8 gyönyörű smink-maszk páros

Címlap / Stílus / „Attól, hogy maszkot hordok, még sminkelek!” – 8 gyönyörű smink-maszk páros / 2. oldal

Sötétkék

A sötétkék maszk elegáns, ha pedig az eleganciára szavazol, egy hagyományos, füstös sminkkel nem lőhetsz mellé. Ha viszont szeretnéd kicsit feldobni, próbálj ki egy izgalmas tusvonalat! A hagyományos módon készíts egy cicás vonalat, majd húzz a mélyítővonaladhoz is egyet. A felfelé fésült szemölldök is remekül illik hozzá!

 

Springfield

Élénk virágos

Ha kicsit ősziesebbé szeretnéd tenni a virágos maszkot, válassz hozzá narancsos árnyalatú szemhéjpúdert. Ez a szín ráadásul remekül passzol a kék szemhez, kihangsúlyozza a színét. Egy tusvonallal, szempillaspirállal egészítsd ki a sminket, na és persze válassz a szemhéjpúderhez hasonlóan narancsos-barackos pirosítót.

 

ASOS

Fekete

A fekete színhez minden passzol, azonban egy természetes hatású sminkkel nem lőhetsz mellé. A szemhéjadra tegyél barackos árnyalatú szemhéjpúdert, a belső sarokba pedig egy kis highlightert. A spirálozás után már készen is vagy a szemeddel. Egy kis bronzosító, pirosító és highlighter pedig még ragyogóbbá teszi az összhatást.

 

ASOS

Őszies árnyalatok

Ehhez az aranyos rókás textilmaszkhoz nem is passzolhatna jobban más, mint a most divatos foxy eye smink, vagyis a hosszan kihúzott cicás szemek. A barnás-narancsos árnyalatokkal nem lőhetsz mellé. A lényeg, hogy a szemhéjpúdereddel tusvonalszerű sminket készíts, amit aztán el kell satírozni. A szemed külső részéhez kerüljön sötétebb árnyalat, befelé haladva pedig egyre világosabb színeket használj. Az alsó szempilláidhoz is vigyél fel egy kicsit a közepes és sötét színekből. A bronzosítás és pirosítás után pedig jöhet a highlighter és kész is vagy.

 

vaganza.hu
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást