Szebbnél szebb őszi körömdíszítések – Egyszerűek, de látványosak!

Szebbnél szebb őszi körömdíszítések – Egyszerűek, de látványosak!

Címlap / Stílus / Test / Szebbnél szebb őszi körömdíszítések – Egyszerűek, de látványosak!

Az ősz árnyalatai a körmödön is remekül mutathatnak, ráadásul ha feldobod az alap manikűrt néhány apró díszítéssel, könnyen egyedivé varázsolhatod a végeredményt! Ehhez nincs is kiemelkedő kézügyességre szükséged – összegyűjtöttünk öt egyszerű díszítési technikát, amit te is könnyen elkészíthetsz magadnak!

Lila és pöttyös

A lila a szezon egyik alapszíne – a szürkés, halvány pasztell árnyalatoktól kezdve egészen a mély, már-már bordóba hajló színekig mindenki megtalálhatja a stílusához legközelebb állót.

Nagy előnye, hogy a legtöbb ősszel viselt ruhához is jól illik, legyen az vidám kék, vagy éppen borongós szürke. Ha nem teli színre vágysz, akkor érdemes egy kis fehérrel megbolondítanod az összhatást. Pöttyözd be a látványos végeredményért!

Ennek az egyszerű megoldásnak köszönhetően még inkább kiemelheted a lilás, szürkés színeket, és feldobhatod, bohókássá varázsolhatod a körmeidet.

Karácsonyra hangolódva

Bár a karácsony kicsit még odébb van, sokan már most hangolódnak az ünnepekre, és belecsempésznek egy kis aranyat az őszbe.

Ha bordóval, naranccsal, vagy éppen barnával párosítod, igazi őszi körmöket varázsolhatsz magadnak!

Az arany csillámos körömlakk további előnye, hogy rendkívül sokoldalúan fel lehet használni.

Egyszerűen borítsd be valamelyik alapszínnel a körmeidet (te is nyugodtan használj több színt, ahogy a képen is láthatod), majd az arany lakkal fesd be a körmeid felét vagy egészét, ez csak a fantáziádon múlik.

Ha még csillogóbb hatást szeretnél, várd meg, amíg megszárad, és fess rá még egy réteget.

Arany, barna és szürke

Még mindig az aranynál maradunk, és sokoldalúságát megmutatjuk egy ilyen kombinációban is.

Ahogy láthatod, ez a feltűnő szín nem csak a szürkéhez, hanem a fehérhez is kiválóan passzol.

Tény, hogy ennek a körömnek az elkészítése már igényel némi kézügyességet, de a vékony arannyal megrajzolt mintákat akár matricákkal is kiválhatod, ha nincs türelmed a pepecseléshez.

A másik megoldás, hogy csillámos körömlakkot használsz, és csupán kövekkel egészíted ki a megálmodott mintát.

Az mindenesetre biztos, hogy a sötétebb szürkékhez éppúgy passzol a csillogás és az arany, mint ezekhez a különleges, barnás árnyalatokhoz.

Kék és fehér

A kék az idei körömdivatot tekintve szintén alapszínnek számít. Az őszhöz éppúgy passzol, mint a télhez, így még nem késő beszerezni belőle egy-két árnyalatot.

Ez a megoldás ismét a pöttyözésre épít, amit sokkal könnyebb elkészíteni, mint a csíkozást (ezért is előnyös az otthoni kísérletezgetést illetően).

Nem baj, ha a pöttyök nem egyforma méretűek és sűrűségűek, nyugodtan próbálkozhatsz velük akkor is, ha nincs túl jó kézügyességed.

Ha soknak találsz ennyi fehéret a sötétkékek mellett, fordítsd meg a mintát, és a kék alapra pöttyözz fehérrel vagy világosabb kékkel, esetleg szürkével, ezüsttel.

Egyszerű ombre

Végül itt az ombre, aminek az elkészítése hihetetlenül egyszerű, de az eredmény mégis divatos és látványos.

A végtelenségig variálhatod, hiszen megannyi színnel elkészítheted, és átmenetet éppúgy képezhetsz egy-egy körmödön, mint az összesen.

Ennél a megoldásnál az utóbbit figyelheted meg, ami valóban könnyű és gyors körömfestést jelent.

A szürkétől sokan ódzkodnak a körömlakkokat illetően, de egyáltalán nem kell félni tőle – ahogy láthatod, még az egészen rövid körmökön is nagyon jól mutat.

Az elkészítéséhez tényleg nem kell más, mint öt különböző árnyalat egy alapszínből!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást