10 ok, amiért egy szakállas férfi jó parti

10 ok, amiért egy szakállas férfi jó parti

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 10 ok, amiért egy szakállas férfi jó parti / 3. oldal

8/10. Egészséges

Hogy ezt mire alapozzuk? Nos, tudományos magyarázata van. A szakállas férfiak egészségesebbek csupasz arcú társaiknál, és az ok egészen egyszerű, bár sosem gondolnánk rá. Ahogy a szemöldök és a szempilla, a szakáll is „arra való”, hogy megakadályozza, hogy a piszok és az ártalmas baktériumok bejussanak a szervezetünkbe, így a szakállas férfiak egészségesebbek.

9/10.
Jobban tisztelik

Ugyan egy ideális világban mindenkinek ugyanannyi tisztelet járna a külseje alapján és mindenkit a tettei szerint ítélnénk meg, de az ember egyrészt gyarló, másrészt a szakáll tisztelete történelmi okokra is visszavezethető. Valószínűleg az is szerepet játszik ebben, hogy a szakállas férfiak ösztönösen nagyobb önbizalommal rendelkeznek és ez megmutatkozik megjelenésükben és viselkedésükben.

10/10. Elkötelezett

Ha egy férfi képes megnöveszteni, ápolni és méltósággal viselni a szakállt, akkor szinte biztosra veheted, hogy nem fél elköteleződni egy nő mellett. A hűséggel kapcsolatos viták a leggyakoribbak egy párkapcsolatban és megnyugtató ha tudod, hogy a pasid képes hosszú távra tervezni. 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást