10 ok, amiért egy szakállas férfi jó parti

10 ok, amiért egy szakállas férfi jó parti

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 10 ok, amiért egy szakállas férfi jó parti

1/10. Türelmes

Szép arcszőrzetet növeszteni nem megy egyik napról a másikra, hiszen a borotvált, sima arcból először borostás – kissé elhanyagolt megjelenésű – fázisokon kell átmenni é időbe telik, mire kinő a szép, ápolt szakáll. Ez türelmet kíván és nem mindenki képes rá, nekem is több férfi ismerősöm van, aki egy idő után „feladta” és inkább leborotválta az egészet. Ha egy igényes szakállú férfit látsz, biztos lehetsz benne, hogy a türelem értékes tulajdonsága megvan benne.

2/10. Igényes magára 

Amikor egy férfi veszi a fáradtságot, hogy foglalkozzon magával, az azt jelenti, tiszteletben fogja tartani a te szépségápolásra fordított időd és energiád is. Nem panaszkodik, ha sokáig zuhanyzol, öltözködsz vagy sminkelsz, hiszen ő is hosszú ideig pepecsel a szakállával a tükör előtt.

istockphoto

3/10. Férfias

A dús arcszőrzettel megáldott férfiak szervezetében bizonyítottan több a tesztoszteron, aminek következtében viselkedésük és megjelenésük felettébb maszkulin.

4/10. Minden csókja egyedi

Minden férfi másképpen csókol, egy szakállas férfi csókját azonban nem lehet elfelejteni, mert a selymes szakáll simogatása külön élmény.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást