Színes, sajtos és zöldséges! Biztos, hogy az egész család kedvence lesz ez a látványos és könnyen elkészíthető csemege.
Hozzávalók:
- 550 g krémsajt
- 225 g sajt (tetszőleges, szeletelhető keménységű fajta)
- 1 doboz sovány tejföl
- 10 dkg kockázott kaliforniai paprika (tetszőleges színű)
- hagyma (ízlés szerint)
- negyed-fél tk. bors (ízlés szerint)
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt 175 fokra. Botmixerrel dolgozd fel a krémsajtot egy nagy tálban, amíg laza állagú nem lesz. Tegyél félre belőle 1/4 bögrényit. A többihez add hozzá a paprikát, a tejföl felét és a borsot, majd jól keverd össze.
Kanalazd 25 cm átmérőjű piteformába, és süsd 20 percig, amíg a széle enyhén meg nem barnul. Tedd rá a maradék tejfölt és krémsajtot. Tálald pirítóssal vagy tortilla chips-szel!