Életmód / Ezotéria

Így tudod csökkenteni magadban a stresszt – csillagjegyed alapján

Így tudod csökkenteni magadban a stresszt – csillagjegyed alapján

Az önszeretet nem luxus! Mindenkinek szüksége van rá, hogy foglalkozzon önmagával, szeresse, kényeztesse magát és megadjon mindent a testének és a lelkének, amire szüksége lehet. A legjobb az lenne, ha ezt egyébként már a mindennapjainkba is be tudnánk építeni, így nem az lenne, hogy csak akkor figyelünk magunkra, amikor már nagyon muszáj. Amikor a testünk jelez, hogy hahó, kimerültem, én is itt vagyok, hanem szimplán beépítjük az öngondoskodást a napi rutinunkba. Persze a saját igényeinket nagyon könnyű a sor végére helyezni, de ha hosszú és boldog életre vágyunk, muszáj ezeket is figyelmbe venni.

Mi most a csillagjegyek alapján készítettünk egy listát, hiszen minden hónap szülöttje picit másmilyen, így a stresszkezelés és az öngondoskodás terén is másra és másra van szükségünk. Kíváncsi vagy számodra mi lehet a legjobb módszer? Csak keresd ki a listában. Próbáld ki minél előbb, hogy működik-e. 

Kos (március 21.- április 19.)

A Kosok lelkesek, soha nem szűnő tettvággyal telik és még ha bele is buknak valamibe, akkor is felállnak, letörlik magukat és újrakezdik. Hihetetlen energiával és újrakezdési ösztönnel vannak megáldva. Mégis talán pont ezért nekik az egyik legfontosabb, hogy néha megálljanak és kikapcsoljanak. Mivel nagyon fontos, hogy ilyenkor az elméjüket is le tudják csendesíteni, a legjobb, ha keresnek maguknak egy olyan sportot, ami nem túlságosan megerőltető, élvezetes, közben mégis teljesen mentesíteni tudja őket a stressztől. 

Bika (április 20. – május 20.)

A Bika személyisége érzelemorientált, aki mindig a harmóniára törekszik, mégis imádja a hedonizmust. A jó ételeket, a szép helyeket, a feelinges pillanatokat. Hogy mit javaslunk nekik? Kikapcsolásképpen elkészíthetjük a kedvenc vacsoránkat, de nem akárhogy. Most ne a családnak, a párunknak akarjunk kedvezni, csak próbáljunk meg elmerülni a főzés örömében. Töltsünk egy pohár bort, tegyünk be valami inspiráló zenét és neki is állhatunk. Próbáljunk a jelenben lenni és minden pillanatot megélni éppen annak, ami. Ne gondolkozzunk, csak élvezzük a finom bort és a tökéletes ízeket. Figyeljünk a tálalásra is! 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3 4 5

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást