6 stílusos esküvői jármű

6 stílusos esküvői jármű

Címlap / Szerelem / Esküvő / 6 stílusos esküvői jármű

Az esküvőre érkezni és onnan a lagzi helyszínére távozni egyszerű feladat, de nem mindegy, mivel hajtjuk végre. Elvégre nem mindennapi az öltözékünk, így a választott jármű is tükrözheti a nap fontosságát. Lássunk most néhány lehetséges esküvői szállítóeszközt.

Oldsmobile

Klasszikus megoldás a klasszikus autó. Ezek a guruló csodák nem csak nagyon elegánsak, hanem nagyon különlegesek is, ugyanis biztosak lehetünk benne, hogy nem fognak szembejönni velünk az utcán. Amikor egy ilyen autót választunk, az a luxusunk is megvan, hogy eldöntsük, mennyire legyen idős az adott darab.
Elegendő egy nagykorú 20-30 éves, klasszikus, apró Fiat 500-as, egy középkorú, 50 év körüli szárnyas Cadillac, vagy egy matuzsálemi, akár 70 évnél is idősebb oltimer a számunkra ideális guruló csoda.

Limuzin

Az igazán nagyra törő elegancia elengedhetetlen kelléke. Ráadásul biztosan nem lesz azzal gond, hogy a menyasszony szoknyája befér-e az autóba. Bátran válogathatunk a különböző típusok között, legyen az gyönyörű vonalvezetésű, elegáns Rolls Royce, vagy extrém megjelenésű, Hammer limusin.
Ha ilyen típusú autó mellett döntünk, akkor tartsuk szem előtt, hogy extra hosszú járművekről van szó, így ha történetesen egy kacskaringós, keskeny utcában lakunk, akkor nem valószínű, hogy az ajtó előtt tud majd megállni a kiválasztott szépség. Bár valóban nagyon elegáns, ezt a megoldást viszonylag sokan választják, így különlegesnek már nem igazán nevezhető.

Kontraszt

A menyasszony gyönyörű, hófehér ruhája és a vőlegény megkapó eleganciája mellett vicces és emlékezetes kontrasztot adhat egy apró, régebbi típusú NDK-s szépség.
Egy Wartburg, Trabant vagy éppen egy kispolszki, mind-mind kedves esküvői autó lehet, amiben az ifjú pár nagyon megható látványt nyújt. Ezeknél a kocsiknál mindenképpen figyeljünk arra, hogy motorikusan minden rendben legyen velük, hiszen bármennyire is aranyosak, kevéssé fog tombolni a lelkünkben a boldogság, ha az esküvői menet első autója lerobban.

Kreatív

Sokszor a legegyszerűbb megoldások jelentik a legemlékezetesebb belépőket. Biztosan maradandó élmény lesz, és nem csak számunkra, ha a templomig megteendő utat, teljes díszben, a villamoson vagy a buszon töltjük.
Első hallásra nem tűnik túl vonzó lehetőségnek, azonban azok számára, akik mindenképpen különleges megoldást szeretnének, biztosan megmozgatja a fantáziát.

Hintó

Igazi Csipkerózsika megoldás a hintó. A lovakkal és a kecses vonalvezetéssel, valamint a megfontolt lassúsággal tökéletes választást jelentenek. A hintó esetében mindenképpen számoljunk azzal, hogy az ifjú pár jóval később fog megérkezni különleges járművükön, mint a násznép az autók segítségével.
A ló vontatta alkalmatosságok között is sok formát, és színt találunk, így minden ízlést ki tudnak elégíteni. Azok, akik szeretik a meséket, és tényleg Csipkerózsikának szeretnék érezni magukat, akár magát a tökhintót is igénybe vehetik egy napra. Igaz, itt akkor sincs nagy baj, ha időközben az óra elüti az éjfélt.

Tandem

Környezetbarát, és kedves megoldás a tandembicikli. Ám csak akkor érdemes e mellet dönteni, ha a távolság, amit az ifjú párnak meg kell tenni, nem túl nagy, hiszen nem lenne szerencsés, ha a vőlegény csatakosra izzadtan érkezne a helyszínre.
Ebben az esetben ugyanis rá hárul minden feladat, hiszen ha csak a menyasszony nem mond le az óriási, hosszú ruháról, akkor nem szerencsés tekernie, hiszen könnyen beakadhat a bicikli kerekébe.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!