Életmód / Ezotéria

Neked is van spirituális utad – 5 dolog, amit tudnod kell róla

Neked is van spirituális utad – 5 dolog, amit tudnod kell róla

Nem csak jó dolgokból áll

A spirituális utad nem olyan, mint egy csillámporral és szivárványokkal tarkított ösvény, amin keresztül sétálva csak vidám dolgok történnek veled. Dehogy! Miközben a megfelelő életutat járod be, igenis lesznek olyan időszakok, amikor nehezebb problémákkal kell megküzdened.

Lesz, hogy komoly döntést kell hoznod, és igen, olyan is, hogy hibázol, és ennek terhét kell magaddal cipelned. De mindez hozzájárul ahhoz, hogy megismerd a saját határaidat, és rátalálj a boldogságodra.

Nem az elmenekülésről szól

Miközben a spirituális úton haladsz, nem mentesülsz a különféle kötelezettségektől és problémáktól. Ugyanúgy át kell élned a mindennapi kihívásokat, a párkapcsolati mélypontokat, amelyek a létezéssel kéz a kézben együtt járnak.

Ha valaki megtalálja a helyes utat, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy ezen nehéz időszakok elől végérvényesen megmenekül; sokkal inkább ezekkel együtt halad előre, és megküzd velük. Ne aggódj, ha mostanában semmi sem jön össze, hiszen ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem jól cselekedtél az elmúlt időszakban!

Ez nem egy klub

A spirituális utad nem olyan, mint egy klub, amihez meghívó vagy különleges képességek kellenek. Senki sem fog felkeresni téged azért, hogy megmutassa, merre indulj el, hogy eljuss oda, ahová végül meg kell érkezned.

Csakis és kizárólag magadtól várhatod el ezt; a megérzéseid és a belső hangod folyamatosan éreztetik majd veled, mi lenne a helyes döntés, és ha képes vagy ezt észrevenni, rájössz, merre indulj el. Sokszor ugyanis az univerzum üzen neked, de a hétköznapi elfoglaltságok miatt sokan egyáltalán nem hallják meg ezeket!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nem kritizálhatod más útját

Amint látod, mindenki egyedi spirituális utat jár be, és mindenkinek egy kicsit más célt kell beteljesítenie. Az emberek viszont hajlamosak arra, hogy bíráljanak másokat csak azért, mert nem úgy gondolkodnak, mint ők. Ne tedd!

Mindenkinek egyedi élethelyzeteken kell keresztül mennie, és senki sem állíthatja azt, hogy a saját életútja jobb vagy értékesebb lenne a másikénál. Ennek ugyanis épp az a lényege, hogy a saját belső világodat ismerd meg közelebből, ahelyett, hogy másokéval foglalkoznál.

Nincs kikiáltott végpont

Sokan tévesen úgy gondolják, hogy a spirituális úton haladva el kell érkezniük a jövőben egy bizonyos pontra, egy végállomásra, ami értelmet ad ennek a lelki kirándulásnak. Pedig valójában az, hogy sikerül a helyes úton haladnod, azt jelenti, hogy közben folyamatosan megismered magad a jelenben.

Nem arra koncentrálsz, hogy mi lesz holnap, jövőre, vagy 10 év múlva, hanem sokkal inkább arra, hogy az adott pillanatban mit érzel. A spirituális utad megtalálása erről szól: a lelki világodat helyezed előtérbe, és igyekszel úgy cselekedni, hogy az téged, és a szeretteidet is boldoggá tegye!

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást