VIDEO Napcsókolta smink, a forró estékre
Selymes, üde ízvilágú leves, amit alig néhány hozzávalóból könnyedén elkészíthetünk. A citrom frissé teszi a tejszínes zöldséglevest. Ropogós kenyérkockákat is szórhatunk a tetejére.
Hozzávalók
egy csomag spárga,
egy kis doboz tejszín,
húsleveskocka,
egy közepes fej hagyma,
egy citrom,
kenyér
Elkészítés
1. A spárgák csúcsát vágd le, és tedd félre.
2. A hagymát kockázd fel és pirítsd meg egy kis olajon, majd öntsd fel egy kevés vízzel és főzd meg benne a spárgát a leveskockával. Ha kész, öntsd hozzá a tejszínt, és az egészet turmixold össze.
3. A kenyeret vágd kis kockákra és pirítsd meg egy serpenyőben, majd a spárga félretett részével együtt tedd a levesbe, amit frissen facsart citromlével ízesíthetsz.
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!