Egészség / Életmód

Ezt a növényt kell enned rendszeresen cukorbetegség és hormonzavarok ellen

Ezt a növényt kell enned rendszeresen cukorbetegség és hormonzavarok ellen

Sportolás, testépítés

Az aktív sportolás mellé fontos, hogy megfelelő táplálkozás is társuljon, hogy az edzés hatékony legyen, és így a testépítés is a legoptimálisabb módon menjen végbe. A görögszéna hatóanyagai csökkentik a testzsír mértékét és segítik a megfelelő izomzat kialakulását.

Fogyasztása egyben segíti a szervezetet a közvetlenül sportolás utáni regenerálódásban is, vagyis rendszeres fogyasztásával jó minőségű, az erősebb izmok alakulnak ki, mint más szerekkel.

Szépségápolás

A görögszéna nem csak fizikai erőnlétünket és egészségünket támogatja, de látványos hatással lehet bőrünk és hajunk szépségére is. Rendszeres fogyasztásával arcbőrünk tisztább és kisimultabb lesz, és élettel telik meg.

Hajunk szerkezete erősebbé válik, és kevésbé lesz hajlamos a töredezésre is. Sőt, akár hajfestékek kiegészítőjeként is alkalmazható, különösen akkor, ha henna hajfestékhez keverjük hozzá, mivel erősíti annak hatását és még csillogóbbá teszi a hajunkat.

Csak természetesen!

Az utóbbi időben újra népszerűvé váló, természetes alapanyagokat használó kezeléseknek lényegesen több előnyük van a puszta divaton kívül. Szervezetünknek és környezetünknek egyaránt sokat segíthetünk, ha mellőzzük a vegyszerek használatát, vagy legalábbis megkeressük azokat a lehetőségeket, amelyek ezek egy részét helyettesíthetik.

Tegyünk egy próbát a görögszénával, és garantáltan nem fogunk csalódni. Valószínűleg nem véletlen, hogy több ezer éve már univerzális szerként használták!

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást