Slankító szettek: 5+1 öltözködési tipp, amivel elrejtheted ezt

Slankító szettek: 5+1 öltözködési tipp, amivel elrejtheted ezt

Címlap / Stílus / Divat / Slankító szettek: 5+1 öltözködési tipp, amivel elrejtheted ezt

1. A mintáktól nem kell félni

Talán nem is gondolnád, de a ruhádon lévő minták legalább olyan fontosak, mint az, hogy milyen fazont viselsz. A nagyobb köröket, virágokat ábrázoló darabokat most száműzd egy időre, és inkább viselj olyat, amin kisebb díszítések vannak.

Például az apróbb pöttyök, pici minták nagyon sokat számítanak az összképben, és optikailag karcsúbbnak mutatnak. A ferde, vékonyabb csíkok is hosszítanak. A vastag, vízszintesen csíkos daraboktól inkább maradj távol ebben az időszakban, ám a vékony csíkok nem tiltólistásak!

 

 

2. Hívd fel a figyelmet valami másra

Sokszor a legjobban úgy tudod elterelni a figyelmet egyes testrészeidről, ha valami mást emelsz ki helyettük.

Például mostantól viselj erőteljesebb, élénkebb árnyalatú rúzst, fesd ki a körmeidet, esetleg kapj fel egy csinos nyakláncot, ami kiemeli a nyakad vonalát; a lényeg, hogy tudd, sokszor ezek az apróságok teljesen más kisugárzással ruháznak fel.

 

 

3. A magassarkú ereje

Most jött el igazán az ideje annak, hogy felkapd a legcsinosabb magassarkúdat! Ezek a darabok ugyanis magasabbnak mutatnak téged, és ezáltal karcsúsítanak is.

Ha nem szereted a tűsarkat, és bizonytalanul jársz bennük, nyugodtan válassz olyat, ami vastagabb sarokkal rendelkezik, de akár a telitalpú cipők között is érdemes körbenézned. A lényeg, hogy emelj magadon pár centit!

 

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást