Kikapcsolódás / Szórakozás

5 sírva röhögős vígjáték, ha szereted a minőségi humort

Okostojás – Rushmore

Max Fisher a Rushmore gimnázium diákja, a Francia Klub, a Német Klub, a Sakk Klub és a Csillagvizsgáló Klub elnöke, a vívócsapat kapitánya és a retorikai önképzőkör elnöke, valamint a Max Fisher Színjátszókör igazgatója és producere, amely számára darabokat ír a rendőrségi korrupcióról, a nagyvárosi bűnözésről, a háborúról és az élet egyéb örömeiről.

Tervei hatalmasak, az Oxfordra, legrosszabb esetben a Harvardra készül, az egyetlen bökkenő csak az, hogy ő az iskola legcsapnivalóbb tanulója

Wes Anderson csodálatosan fényképezett, fantasztikus, visszafogott, mégis kikerülhetetlen humorral készített filmjén néhol hangosan hahotázol majd, de ahol nem, ott is végig mosolyogsz.

Életrevalók – Intouchables

Egy gazdag arisztokrata, aki egy sportbaleset után tolószékbe kényszerül, és egy fekete srác a külvárosi gettóból. Érdekes karakterek, különleges élethelyzetek – vajon mi jön ki ebből?

Olivier Nackache és Eric Toledani rendezésében egy fantasztikus, bátor vígjáték, ami nem fél merész témákhoz nyúlni, és ami képes átlépni a saját árnyékát.

A szereplők között különleges barátság fűződik, a két világ találkozása pedig nem csak hihetetlenül vicces jeleneteket eredményez, de kicsit az élet dolgairól is elgondolkodtat két nevetés közben, vagy akár alatt.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást