5 ruhaszett, ami kerekded idomokon mutat a legjobban

5 ruhaszett, ami kerekded idomokon mutat a legjobban

Címlap / Stílus / Divat / 5 ruhaszett, ami kerekded idomokon mutat a legjobban

Rendben van, ha minél kisebb, laposabb testet szeretnél magadnak, de akkor azzal is számolnod kell, hogy nem lesznek igazán szép, nőies idomaid, melyeken nagyon dögösen mutatnak majd a ruhák. Éppen ezért hagyd a diétát és inkább találd meg a stílust, ami igazi nővé varázsol.

A rettegett sortok

Van egy rossz beidegződés a teltebb nőkben, miszerint nekik a nyári időszak, testük takargatásáról szól, de legalábbis biztos nem arról, hogy sortot, vagy minit húzzanak. Nos, hölgyeim, ha eddig ezt gondoltátok, akkor ideje ezen változtatnunk!

Szerintünk egy ilyen szett láttán senki nem gondolná azt, hogy kövér, előnytelen, vagy ízléstelen ez a nő. Sokkal inkább a szexi, dögös és nőies jelzők jutnának eszünkbe, ha velünk szembe jönne az utcán. Ideje mindenkinek feldolgoznia a tényt, hogy ma már sokkal vonzóbbnak számít egy nagyobb domborulatokkal megáldott nő, mint egy csontsovány társa. Ha eddig te sem mertél sortot húzni nyáron, akkor legyen ez az az év, amikor megtöröd eme rossz szokásodat!

Csak találd meg a számodra legelőnyösebb fazont és élvezd a meleget, no meg a napsütést. Nincs több bujkálás!

 

Egy jó ceruza

A ceruza szoknya az a fazon, ami igazán csak a teltebb hölgyeken mutat jól.

Nagyon szépen hangsúlyozza a domborulatokat és az igazán kritikus területek pedig takarásban maradnak.

Van, amiért igazán hálásak lehetünk a Kardashian családnak és ez pedig a nőies test divatba hozása. Mert valljuk be, egyikük sem az XXS-es kategória, viszont olyan magabiztossággal vonulnak a szűkebbnél szűkebb ruháikban, mint senki más.

Talán ennek hatására történt meg, hogy a nők végre kezdik elfogadni önmagukat és nem rejtegetni próbálják kerek vonalaikat, hanem ellenkezőleg, kiemelni.

 

Hangsúly a derékon

Akárki, akármit mond, nincs nőiesebb alkat a homokóra alkatnál. Még a legsportosabb, legszálkásabb hölgyek is próbálnak övvel derekat varázsolni maguknak, mivel valahogy minden ember tudatalattija a vékony derekat, nagy mellet és kerek csípőt köti a nőies vonalakhoz.

Persze önmagában minden női test úgy szép, ahogy van, mi mégis azt figyeltük meg, hogy pont azok a hölgyek nem tudják elfogadni külső adottságaikat, akiket gyönyörű, nőies idomokkal áldott meg a sors. Reméljük, most ezen valamelyest tudunk változtatni, ugyanis pont, hogy büszkén kellene hangsúlyozniuk kerekded idomaikat.

Ehhez tökéletes választás lehet bármely olyan szett, amit deréktájékon megtörünk akár egy övvel, sállal, vagy egy karcsúsított varrással. A lényeg, hogy igenis mutasd meg, hogy alul és felül is van mit fogni rajtad.

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást