5 kötelező ruhadarab alacsony nőknek, ami nyújt és slankít

5 kötelező ruhadarab alacsony nőknek, ami nyújt  és slankít

Címlap / Stílus / Divat / 5 kötelező ruhadarab alacsony nőknek, ami nyújt és slankít / 2. oldal

4. V-nyakú blúz

Egy V-kivágás valójában nem más, mint egy fordított háromszög, ami a kisnövésű nők egyik legjobb barátja. Ez a forma ugyanis a kisebb felsőtestről eltereli a figyelmet és felhúzza a tekintetet a derekadról a válladhoz.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Egy időtlen, klasszikus szabású blúz sokoldalú darab, hiszen akár egész évben hordható. Olyat válassz, ami színének és mintájának megfelelően jól variálható a legtöbb ruhadaraboddal. Akár céges megbeszélésre mész, akár a barátnőkkel koktélozol este munka után, egy sikkes V-nyakú blúz tökéletes választás, ami sosem hagy cserben.

5. Egy midiruha (ami nem maxi)

Az apró termet egyik előnye, hogy rövidebb ruhákat is hordhatsz anélkül, hogy túl kihívónak tűnnél, hiszen nem mutat annyit a combodból, mint a magas lányoknál. Sok alacsony lány azt hiszi, a maxiruha tabu számára – ez részben igaz is, de nemcsak a rövid ruha áll jól a pici termeten, hanem a hosszabb, úgynevezett midiruhák is.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A midi ugyanis szabadon hagyja a lábszárat, ezáltal visszafogottabb hatást kelt, mint egy miniruha.

Csak arra kell figyelni, hogy a bokánál jóval feljebb érjen a szoknya vagy a ruha alja, ellenkező esetben előnytelen lesz a hossz. Ha túl hosszú a ruha, egy jó varrónő segíthet a problémán.

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást