Jobban szeretem, ha nem én készítem a brownie-t, mert akkor nem látom, mi kerül bele. Viszont nagyon kevés helyen ettem igazán jó, kívül ropogós, belül ragacsos brownie-t, úgyhogy inkább követem a saját receptemet (amit mindjárt veled is megosztok), és egyszer-egyszer fütyülök a kalóriákra! Az alaprecept mellett ráadásul pár klassz, új brownie variációt is mutatok neked, amivel még inkább fokozhatod az ízhatást.
2/5 Blondie
A blondie ugyanúgy készül, mint a brownie, csak nem kerül bele kakaópor, és étcsokoládé helyett jó minőségű fehér csokit kell beleolvasztani. A fehér krémet gazdagíthatod gyümölcsökkel, de színes cukorkákat is keverhetsz a tésztájába, mielőtt kisütöd.
Mivel a blondie íze egy kicsit kevésbé tömény – bár azért ez is brutálisan édes lesz – jól illenek hozzá a könnyebb krémek, például a citrusos szószok vagy fagylaltok is.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!