Van 4 rögzített csillagjegy. Te közéjük tartozol?

Van 4 rögzített csillagjegy. Te közéjük tartozol?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Van 4 rögzített csillagjegy. Te közéjük tartozol?

Mit jelent az, hogy egy csillagjegynek rögzített jele van?

Azok, akik a rögzített jelek közé tartoznak, az évszakok őrzőjeként is ismertek. Ők azok, akik zodiákusuk alapján az évszakok középpontjában állnak és ennek megfelelően az életben is szeretik, ha körülöttük forog a világ. Könnyedén és magától értetődően irányítanak, kitalálják, megvalósítják, majd megszilárdítják a reformokat, a változásokat.

Határozott, kitartó emberek tartoznak a rögzített jegyek közé, olyanok, akik képesek hosszasan elköteleződni egy-egy elképzelés mellett és nem hagyják, hogy a külső hatások, vagy vélemények elvonják a figyelmüket. Éppen ezért lesznek a rögzített jegyek gyakran úttörők valamilyen témában.

A jel szülötteire egyaránt jellemző a kreatív hozzáállás, az akaraterő, a hűség és az elköteleződés.

Ezeket az erős vonásokat a rögzített csillagjegyek képesek előnyükre, fejlődésükre formálni, amivel persze nem vívják ki mindenki elismerését – ám nekik nem is az a céljuk, hogy mindenki egyetértsen velük. A negatív vélemények ellenére is kitartanak, elkötelezetten haladnak előre és végül pont ezért lesznek meghatározó személyiségek mindannyiunk életében.

Megbízhatóak, bátrak, szorgalmasak, ráadásul kitartóak is. Mivel vállalják a felelősséget és képesek nyíltan fellépni, az árulást nagyon nehezen viselik.

Hajlamosak arra, hogy örökre megsértődjenek, vagy megjegyezzék maguknak az illetőt. Gyenge pontjuk a makacsságuk, ugyanis sokszor nehezen fogadják el, vagy akár csak ismerik be, hogy másnak is igaza lehet – legalább részben. Azonban ez a makacsság kell ahhoz, hogy senki se tudja a rögzített jeleket letéríteni az útjukról, nem fogadják el az irányítást, főleg nem mások uralmát. 

A rögzített csillagjegyek jellemzői
MilosStankovic/istockphoto.com

Kik tartoznak a rögzített jegyek közé?

  1. Bika: A Bika jegyűek, mint a tavasz főszereplői a legmakacsabb rögzített jelek közé tartoznak. Nagyon rugalmatlanok tudnak lenni és tényleg mereven ragaszkodnak ahhoz, ami a fejükben van. Ennek ellenére, amikor harmóniában tudnak élni önmagukkal, akkor kifejezetten szerethetőek és törődőek, mindig lehet számítani rájuk. Azonban nem érdemes piszkálni, vagy kizökkenteni őket, esetükben tényleg jobb, ha csak bólogatunk, vagy hallgatunk, mert amiben eltökélték magukat, abban meggyőzhetetlenek. 
  2. Oroszlán: A nyár központjában állnak az Oroszlánok, akik – gyakran érthető módon és indokoltan – szeretnek szerepelni. Egyáltalán nem jönnek zavarba, ha minden szem rájuk szegegeződik sőt, a reflektorfény élteti őket. Mindent meg is tesznek azért, hogy ismeretségre tegyenek szert, de arra is törekszenek, hogy ez az ismertség pozitív legyen. Ennek érdekében megértően, nagylelkűen és kedvesen lépnek fel, szeretnek a nagy megmentő szerepében tetszelegni. 
  3. Skorpió: Az ősz közepét a Skorpiók uralják. Ez az érzelmes, lenyűgözően intenzív jegy a legtöbb embernek egyszerűen túl sok, pedig rengetegen félreismerik őket és ezért tartanak inkább két lépés távolságot. Tény, hogy a Skorpiók hajlamosak arra, hogy erőn felül képviseljék önmagukat, vagy nézeteiket, és gond nélkül harcolnak bárkivel. Azonban szenvedélyük nem feltétlenül korlátozódik arra, hogy folyton harcoljanak – ha mégis, szeretnek a jó célokért küzdeni.
  4. Vízöntő: A Vízöntők a telet szimbolizálják és ők azok, akik saját eszményeik terjesztése érdekében szociális képességeiket, valamint intelligenciájukat egyaránt felhasználják. Belső késztetést éreznek arra, hogy társadalmi problémákat elemezzenek és oldjanak meg. Amikor csak tudnak, segítséget nyújtanak másoknak. Megbízhatóak, bátrak, amikor elhatározzák magukat, akkor nagyon erősen tudnak a céljaikra koncentrálni, de folyton elemeznek és analizálnak, nem haladnak előre rohamléptekben. 
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást