Ribizlit legtöbben nyáron, frissen, vagy esetleg lekvárként, ribizliként kóstoltunk. De tudtad, hogy borként, pálinkaként vagy éppen szárítva, harapnivalóként is nagyszerű lehet?
VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől
Ehhez persze precíz kivitelezés is kell, amiben a Lajos-Király Manufaktúra élen jár. Sziszi és Dávid ugyanis valóban minőségi termékeket készítenek szívvel-lélekkel az egyébként nagyon egészséges ribizliből úgy, hogy azoknak bizony nincsen párja.
Honnan ered a természet és a ribizli iránti szeretetetek?
Férjemmel mindketten mezőgazdasággal foglalkozó családban nőttünk fel, így a természet iránti szeretet és tisztelet már egészen kicsi korunk óta bennünk van. Dávid nagyszülei termesztettek ribizlit, ezt a gazdaságot vette át 2015-ben.
