Ribizliből bor, pálinka és snack? A Lajos-Király Manufaktúra megmutatja, miért olyan nagyszerű

Ribizliből bor, pálinka és snack? A Lajos-Király Manufaktúra megmutatja, miért olyan nagyszerű

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Ribizliből bor, pálinka és snack? A Lajos-Király Manufaktúra megmutatja, miért olyan nagyszerű

Ribizlit legtöbben nyáron, frissen, vagy esetleg lekvárként, ribizliként kóstoltunk. De tudtad, hogy borként, pálinkaként vagy éppen szárítva, harapnivalóként is nagyszerű lehet?

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Ehhez persze precíz kivitelezés is kell, amiben a Lajos-Király Manufaktúra élen jár. Sziszi és Dávid ugyanis valóban minőségi termékeket készítenek szívvel-lélekkel az egyébként nagyon egészséges ribizliből úgy, hogy azoknak bizony nincsen párja.

Honnan ered a természet és a ribizli iránti szeretetetek?

Férjemmel mindketten mezőgazdasággal foglalkozó családban nőttünk fel, így a természet iránti szeretet és tisztelet már egészen kicsi korunk óta bennünk van. Dávid nagyszülei termesztettek ribizlit, ezt a gazdaságot vette át 2015-ben.

Fotó: Lajos-Király Manufaktúra 

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/6
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!