Életmód / Ezotéria

Így állapíthatod meg első ránézésre a csillagjegyét

Így állapíthatod meg első ránézésre a csillagjegyét

De gondoltad volna, hogy még a külsőnkre is hatással van? Bizony, a horoszkópunk nagyon sokszor már ránézésre is felismerhető az avatott szem számára.

Kos

A Kosok haja általában világosabb, vöröses-barnás árnyalatú. A vonásaik markánsnak mondhatóak, feltűnőek és egyediek.

A homlokuk sokszor széles és álluk szinte kivétel nélkül figyelemfelkeltő, gyakran kicsit hegyes. Szemeik inkább közelebb ülnek egymáshoz, minthogy távolabb helyezkedjenek el, és ehhez egy szúrós, vesébe látó pillantás társul.

Lábaik gyakran kevésbé erősek, inkább a felsőtestük izmosabb, atletikusabb – persze csak amíg nem szednek fel magukra komolyabb túlsúlyt.

Bika

A Bika nőknek mindig csodálkozó, tágra nyílt, nagy szemeik vannak, ehhez társul a barátságos, meleg tekintet. Homlokuk nem túl magas, a hajvonaluk időnként szívet formáz, ezzel is erősítve a kedves megjelenést.

Nyakuk inkább rövidebb, vastagabb, amire ráerősít, hogy a Bika nőknek gyakran van feleslegük, ugyanis imádnak enni.

Ennek megfelelően a nőiesebb, teltebb testalkat jellemző rájuk, amit szeretnek kihangsúlyozni az öltözködésükkel is.

Ikrek

Az Ikrek egész lénye fürge, mozgékony, friss: láthatod is, hogy állandóan jön-megy. Ebből fakad az is, hogy alig akad telt, elhízott Ikrek jegyű nő, sokkal jellemzőbb a sportos, vékony, néha már kicsit fiús testalkat.

Ha inkább a kifejezetten karcsú Ikreket erősítik, akkor láthatóvá válik csontosabb arcberendezésük, egyébként inkább klasszikus, ovális arcforma jellemzi őket.

Tekintetük nyílt, kíváncsi, érdeklő, ajkaik inkább teltek, mint keskenyek. Hajuk is inkább világos, vagy szőke, esetleg világosabb árnyalatú barna, vöröses.

Oldalak: 1 2 3 4

3 hozzászólás

 • Avatar
  Mihály Kovács
  2020.09.28., 18:37

  Ördögötök van itt felsorolt, személyeknek tulajdonságaival, mindegyikkel rendelkezem, mint hős oroszlán, szép estét nektek.

  Válasz
  • Bien.hu
   Bien.hu
   2020.09.29., 13:32

   Szia Mihály! Szerintem az egyezés nem csupán a véletlen műve 🙂 Szép napot Neked is!

   Válasz
 • Avatar
  Melovics Natália
  2021.03.30., 18:31

  Ennek mégis mennyi valóságalapja lehet? A jegyemnél és az aszcendensemnél is a nagyon vékony, sportos testalkatot írtátok jellemzőnek, de nálam ez pont az ellentéte. A barátaim szerint egyébként egyáltalán nem olyan vagyok mint a jegyem, inkább mint az aszcendensem, így nem lepődtem meg túlzottan hogy a jegyem nem passzolt, de hogy egyik se passzoljon az azért elég fura szerintem.

  Ui.: Ha van valami amiben a jegyemmel állítólag egyezek, az az hogy néha hiszek a horoszkópomban, néha meg nagyon nem. Ez most egyébként nem is az írónak szól feltétlen, hanem ennek az egész témának, kérlek ne vegyétek magatokra.

  Válasz

Írj egy hozzászólást