A daganatos megbetegedések még mindig életünk egyik legnagyobb félelmei közé tartoznak. Noha az orvostudomány fejlődik, és egyre jobb esélyük van a túlélésre a rákos betegeknek is, a sejtburjánzás még mindig a vezető halálokok között van. Bár a rák kialakulása számos tényezőn, például biológiai hajlamon is múlik, azért nem baj, ha nem segíted elő még te is a betegség kialakulását. Az alábbiakban hét olyan dolog következik, ami növelheti a daganatos megbetegedések kialakulásának kockázatát, így jobb óvatosnak lenni velük. Vigyázz magadra!
1/7 Feldolgozott húsok
Tanulmányok kimutatták, hogy akik több feldolgozott húst esznek, azok nagyobb eséllyel korábban halnak meg keringési rendellenességben, vagy akár rákban is.
A feldolgozott húsokat teljesen kiiktatni persze nem egyszerű, de kutatók szerint, ha a napi limitet 20 gramm alatt tartod, akkor azzal már megnövelheted az esélyeidet a hosszabb és boldogabb életre.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!