Stílus / Test

4 pszichológiai trükk, amivel sokkal vonzóbb leszel

A legfontosabb tulajdonság

Tudjuk jól, hogy az ellenállhatatlan kisugárzás egyik kulcsa az, ha magabiztosnak látszol. Hogy tisztában vagy azzal, milyen szuper, csinos, különleges személyiség vagy, és ezt képes vagy úgy mutatni mások felé, hogy az ne legyen túl sok. Oké, de mi van akkor, ha nincs elég önbizalmad? A jó hír, hogy nem baj, ha te nem hiszel mindebben; a lényeg, hogy mások higgyenek.

Ezért ma este írd össze azokat a menő dolgokat, amiket sikerült megcsinálnod, elérned, átélned, és tedd bele őket egy üvegbe. Mindig, amikor szükséged lenne egy kis önbizalomra, olvass el párat, és meríts erőt belőlük. Ha egy rendezvényen jársz, mindegy, mi történik, a fontos az, hogy mosolyogj, és tégy úgy, mintha nem izgulnál.

Kép: nenetus/depositphotos.com

A magabiztos kisugárzás egyik kulcsa az, hogy kedves vagy másokkal, és nem félsz kérdezni.

Felejtsd el az olyan töltelékszavakat, mint az „őőő”, „hát”, és ha beszélned kell, próbálj meg lassabban, nyugodtabban kommunikálni. Ezáltal ugyanis mindenki azt fogja érezni, hogy tényleg tudod, miről beszélsz. A magabiztosság pedig rendkívül szexi!

Egy jó vicc

A humorérzék nagyon fontos, ezért a vonzalmadat is jelentősen megnöveli, ha az emberek szórakoztató, vidám egyéniségnek ismernek meg. Ehhez nem szükséges az, hogy komikus legyél, és helyben elő tudj adni olyan sztorikat, amelyektől mindenki nevetésben tör ki. A lényeg inkább az, hogy képes legyél nevetni magadon is, ha éppen úgy alakul. Az önirónia az egyik legviccesebb dolog, ha az ember megfelelően tudja alkalmazni!

Egy kutatás szerint a nőknek egyébként a férfiak humorérzéke a legfontosabb, míg a férfiaknak ugyan fontos, hogy a partnere szintén vicces legyen, ők már azt is nagyra tartják, ha a másik érti a poénokat. Azaz ha randizni még, és még vonzóbbnak akarsz tűnni, mosolyogj és nevess! Ez az apróság rengeteget számít a megítélésedben, állásinterjúkon, baráti találkozókon egyaránt.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást