Szerelem / Párkapcsolat / Szex

Prém és ugráló mellek? 5+1 dolog, ami nem zavarja a férfiakat szeretkezés közben

Míg egy forró hangulatú randi előtt te papírusztekercsnyi teendővel igyekszel „vállalható” formába önteni a testedet, ő valószínűleg egy gyors zuhany után már indul is, hogy a kedvedre tegyen. Csokorba szedtük, mi miatt nem érdemes tövig rágnod a körmödet ilyen helyzetben…

Hogy virágillatú vagy-e odalent

Amennyiben tényleg olyan illatot árasztasz, mint egy hatalmas csokor friss liliom, előbb ad okot az aggodalomra, mint a természetes szag.

Te talán minden összebújás előtt aggódsz egy sort, hogy vajon mit fog gondolni a déltáji viszonyokról a délceg lovag, neki azonban szent meggyőződése: a muffnak legyen muff-illata.

Mivel nem valószínű, hogy a kedvenc gyertyaboltodban kanszagú terméket is találsz, ezért nagyjából döntetlen az állás.

Közvélemény-kutatások egyébként bizonyítják, hogy a pasiknak vagy kifejezetten tetszik a szeméremajkak környékének aromája, vagy teljesen semlegesnek találják – persze, alapfeltétel az ápoltság, ami napi egy-két tisztálkodást jelent.

Ne akard tehát a bugyidba fújni az összes létező illatszert!

Hogy van-e prémed

A fanszőrrel kapcsolatban csak egyetlen szabály létezik: hordd úgy, ahogy neked jólesik.

A partnerednek valószínűleg a legkevésbé sem számít majd, hogy simára vikszolt vagy dzsungelkörülmények között kell boldogulnia, amíg azt érzi és látja, hogy harmóniában vagy önmagaddal.

Persze, bizonyos helyzetekben alku tárgyát képezheti közöttetek, hogy milyen fazont láttok a másikon a legszívesebben – de fölösleges halálra aggódnod magad a témán, elvégre még egyetlen fickóról sem tudunk, aki szőrnyeléstől hunyt el, vagy esetleg szívrohamot kapott, miután meglátott egy teljesen csupasz vénuszdombot.

Ha még nem találtad meg a számodra tökéletes formát és sűrűséget, bátran kísérletezz a módszerekkel!

Hogy túl nedves vagy

Legszívesebben törölköző kíséretében bújnál ágyba, mert annyira szégyelled a tested természetes és csodálatos folyamatait?

Pedig a nedvesedést aztán végképp nem kell a partnered elől rejtegetni!

Kezdjük ott, hogy a férfiak fogalomtárában nem létezik a „túl nedves” szókapcsolat, hacsak nem medenceszexre gondolnak egy óceánjáró hajón – bár lássuk be, az sem lehet utolsó.

Ha tudnád, hányan örülnének annak, hogy nincs szükségük síkosítóra…! Ja, és a pasiknak kifejezetten sikerélményt nyújt, hogy ilyen látható-érezhető hatással vannak rád.

Amennyiben mégis menthetetlenül zavar a dolog, kezdjétek a zuhany alatt vagy a kádban, hogy kellőképpen feloldd a gátlásaidat!

Hogy furcsa hangok jönnek

Mindenki ismeri a furcsa szexzajok fogalmát. Ide szorul a levegő, onnan kiáramlik, emitt cuppan egyet, amott meg inkább súrlódik…

A történelem során azonban még egyetlen alkalommal sem sikerült olyan esetet rögzíteni, amikor egy férfi az aktus kellős közepén felpattant volna, hogy közölje: úristen, ez milyen ciki!

Ami viszont szerintük ciki, ha egy ilyen miatt kizökkensz a hangulatból, vagy éppen nemet mondasz a következő körre.

Mindketten tisztában vagytok vele, hogy a pumpáló mozdulatok milyen hangeffektekkel járhatnak, akkor meg mit kell csodálkoznod rajta, pláne szégyenkezned miatta…?

A gátlások kezdeti feloldására tökéletes a halk zeneszó – de semmiképpen sem a tévé moraja.

Hogy fel-le ugrál a melled

A hétköznapok során valószínűleg mindent megteszel, hogy a kebled ne éljen önálló életet. Merevítő a munkahelyen, extra erős tartás az edzőteremben.

Különösen furcsa lehet tehát elengedned a megregulázottsághoz fűződő elvárásaidat, amikor leszáll az este. Hiszed vagy sem, a férfiak számára kifejezetten esztétikus látványt nyújt a női mell – bármilyen helyzetben, pláne szex közben.

Amit te ügyetlen lökhárító-pattogásnak élsz meg, ő legszívesebben beállítaná animált GIF-ként telefonos háttérnek.

Semmi probléma nincs azzal, ha melltartóban álltok neki a menetnek – mármint remélhetőleg csak te, az úriember nem –, aztán pedig a hangulat forrósodásával hagyod, hogy történjen, aminek történnie kell.

Hogy sokára élvezel el

A „sokára” meglehetősen relatív fogalom.

A kevésbé fitt legényeknek már tízpercnyi szorgalmas pumpálás után is görcs állhat a lábukba, ez azonban nem a te hibád – ha nálatok is így áll a helyzet, inkább vedd rá szegényt a sportolásra!

Mivel a férfilét egyik legegósimogatóbb momentuma a női orgazmus elérése, ezért a legtöbben egyáltalán nem bánják, ha túrázni kell egy kicsit érte hegymenetben. Aki meg bánja, azt meg te ne bánd, ugye…

A lényeg, hogy a szex nem versenyfutás, és senki sem áll mellettetek gyertyával és stopperrel a „teljesítmény” mérésére. Ha orálmaratonra van szükséged a mennyországhoz, az is tök normális, ne rágódj ezen!

Neked mi a legnagyobb aggodalmad a testeddel kapcsolatban, mielőtt vízszintesbe kerülsz a pároddal?