Pornós házaspárok, akiket a szexipar hozott össze, és máig együtt vannak

Pornós házaspárok, akiket a szexipar hozott össze, és máig együtt vannak

Címlap / Szerelem / Szex / Pornós házaspárok, akiket a szexipar hozott össze, és máig együtt vannak

Kayden Kross és Manuel Ferrara

Kayden Kross – eredeti nevén Kimberly Nicole Rathkamp – a Kaliforniai Állami Egyetemen szerzett diplomát fizikából, mielőtt felnőttfilmes színésznőnek állt. Az egyik leghíresebb férfi pornósztárral, Manuel Ferraraval kötötte össze életét 2012-ben és férje kérésére azóta nem szerepel más férfiakkal. Kapcsolatuk azóta is kiegyensúlyozott és egy kislány boldog szülei.

Faith Leon és Marcos Leon

Faith 19 éves korában kezdte az ipart és lett felkapott pornós. Férjével, Marcos Leonnal a filmezésen kívül ismerkedtek meg, és kezdetben nem is tudták egymásról, hogy mindketten a pornóiparban dolgoznak. Mikor Faith összeszedte bátorságát és bevallotta, mi a foglalkozása, legnagyobb meglepetésére kiderült, hogy Marcos is pornózik. 2015 óta házasok.

Kirsten Price és Keiran Lee

Kieran Lee Adam Diksa néven is ismert a szakmában, pénisze 1 millió dollárra van biztosítva. Első felesége is pornósztár volt, a nála hat évvel idősebb Puma Swede, de elváltak és 2014-ben Kirsten Price-szal kötötte össze életét. Azóta is jól megvannak, egy fiút nevelnek.

Jessica Drake és Brad Armstrong

Jessica Drake eredetileg Angel Ryan néven látott napvilágot, ami talán még pornósabban hangzik, mint a felvett neve. Első férfje is szakmabeli volt, de Evan Stone-nal kötött házassága zátonyra futott. Brad Armstonggal – aki felnőttfilmes színész, producer és rendező – viszont már 14 éve élnek boldog frigyben, botrányoktól mentesen.

Kelly Madison és Ryan Madison

Kelly a pornó kemény jeleneteitől sem riad vissza, de ragaszkodik hozzá, hogy minden filmje a lehető legigényesebb legyen. Férjével, Ryannel egy forgatáson találkoztak és 2005-ben keltek egybe. Magánéletükről keveset nyilatkoznak, mindössze annyit lehet tudni róluk, hogy nyitott házasságban élnek, boldogan. 

 

Anikka Albrite és Mick Blue

Anikka és Mick a szakma igazi nagyágyúi akik már hat éve házasok, de továbbra is aktívan dolgoznak. Mikor Mick nem forgat, akkor autóversenyzőként tevékenykedik, Anikka pedig az AVN díjátadó műsorvezetője is volt már. Állítják, hogy kapcsolatuk kiegyensúlyzott és a munkájukon kívül monogám.

Sandee Westgate és Jared Grey

Jared Grey filmes karrierje egészen figyelemreméltó, hiszen ő azt csinálta, amiről minden felnőttfilmes vágyik, csak fordítva, ugyanis mainstream filmekről váltott a pornóra. Ott ismerkedett meg a 39 éves, kanadai Sandee Westgate-tel, akivel 2015-ben összeházasodtak és mindketten vissza is vonultak.

 

Charlotte Sartre és Lance Hart

Szintén egy olyan pornós frigy, amely fittyet hány a konvenciókra. Charlotte Sartre és Lance Hart idén keltek egybe, úgyhogy még bizonyosan tartanak a mézeshetek. A házasság pikantériáját az adja, hogy a biszexuális Lance melegpornókban is előszeretettel szerepel. Gyerekük még nincs, egyelőre négy cicával osztják meg otthonukat.

Tori Black és Lyndell Anderson

Tori Black a pornó egyik legfényesebb csillaga. Bájos arca és lelkes hozzáállása rengeteg rajongót szerzett neki, ő pedig egy fekete felnőttfilmes rendező, Lyndell Anderson oldalán találta meg a boldogságot. Ugyan 2012-ben letartóztatták őket mert részegen balhéztak, azóta jó útra tértek és egy kisfiút és kislányt nevelnek.

Asia Carrera és Don Lemmon

Asia Carrera – eredeti nevén Jessica Steinhauser – 156-os IQ-val rendelkezik és első férje civil volt, de a boldogságot minden téren a pornó hozta meg számára. Mikor feleségül ment a szakmabeli Don Lemmonhoz, Asia azonnal hátat fordított a felnőttfilmezésnek és elkezdték közös életüket. Férje pár évvel később meghalt balesetben, mikor lányuk egy éves volt, Asia pedig nyolc hónapos terhes volt fiúkkal. Az özvegyen maradt Asia egyedül neveli gyerekeit és azóta sincs más férfi az életében.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást