10 pontos útmutató a Vízöntő szerelméhez

10 pontos útmutató a Vízöntő szerelméhez

Címlap / Életmód / Ezotéria / 10 pontos útmutató a Vízöntő szerelméhez

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, a Vízöntők szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

A Vízöntő férfit nem lehet meghódítani körmönfont praktikákkal vagy éppen felszínességgel, ők átlátnak a szitán, és azonnal visszavonulót fújnak, ha manipulálni próbálják őket. Ha sikert szeretnél elérni egy Vízöntőnél, akkor sokkal inkább az őszinte oldaladat kell elővenned, ami nem csak érdekes lesz számára, hanem őt is megnyílásra készteti. Nem túl zárkózott személyiségek, így nem nehéz velük szóba elegyedni.

Érzékeny lelkű emberek

A Vízöntő férfiak valódi idealisták és mindig nagyban gondolkodnak. Keresik a lehetőségeket, hogy jobbá és szebbé tegyék ezt a világot, így aztán az igazságtalanságok nagyon megviselik őket. Gyakran ezért is van az, hogy erősen hangulatemberek, hiszen általában sokkal érzékenyebben reagálnak az őket körülvevő világra. Ilyenkor elvonulnak és szeretnek magányosan elmélázni a történteken, márpedig ezt partnerként nem mindenki tudja könnyen elfogadni.

Nyíltak és egyenesek

Bátran el lehet hinni, amit mondanak, és mindig számítani lehet rájuk. Akár arra is képesek, hogy komoly áldozatokat hozzanak csak azért, hogy a szavukat megtarthassák.

Párkapcsolati kérdésekben persze jóval komplikáltabbak, mint az élet többi területén, de hazudni még itt sem szoktak – úgyhogy nem kell attól félned, hogy a Vízöntő partnered nem fog nyílt lapokkal játszani.

Lelki társra vágynak

Amit sokan hiányolnak a férfiakból úgy általában, az egy Vízöntőben potenciálisan megvan: ők sosem pusztán szerelemre, párkapcsolatra, vagy akár testiségre vágynak, mindig a lelki társat keresik. Az örök összetartozásra, a másik fél teljes kiegészítésére, az igazi, nagybetűs szerelemre áhítoznak. Ez egyszerre nagyon csábító, ám fel is adja a leckét, hiszen jól mutatja, hogy egy Vízöntő férfit csak a maximummal lehet levenni a lábáról.

Igazi különcök

Akár azért, mert komolyan érdeklődnek a jövő, a technológia iránt, akár azért, mert valami furcsa hobbijuk van, a Vízöntők egész biztosan hordoznak magukban valami extravagáns tulajdonságot. Ha olyan férfival találkozol, aki igazi különcnek tűnik és rendszeresen szembemegy a normákkal, borítékolhatod, hogy egy Vízöntővel van dolgod.

Kalandvágyók

Egy Vízöntő mellett garantáltan nem fogsz unatkozni, ők ugyanis igazi kalandvágyók. Szívesen űznek extrém sportokat, szeretnek motorozni, hegyet mászni, rekordokat dönteni, vagy csak venni egy tanyát a semmi közepén, és önfenntartó életet élni.

Nehezen élik meg az érzelmeiket

A legtöbb férfi sajnos nem arról híres, hogy könnyen megéli és ki is mutatja az érzelmeit, és ez a Vízöntőkre extrán igaz. Félnek attól, amit éreznek, és mivel idealizálják a világot, még az átlagosnál is jobban tartanak az intenzív érzelmektől. Nem lepődj meg tehát, ha kissé esetlen a flörtölésben, ugyanis a szerelmes Vízöntők  pont ilyenek.

Távol áll tőlük a felületesség

A Vízöntők mindig a dolgok mélyére ásnak, és a szerelmükre ez egyaránt igaz. Állandóan elemzik önmagukat, az életüket és persze az érzelmi világukat is, akkor is, ha utóbbival félnek igazán tisztába kerülni.

A szerelemben is folyton keresik az újdonságot – ezért is olyan nehéz őket egy életen át megtartani.

Unják a monotonitást

A monogámia ellen szól a Vízöntők életében az is, hogy utálják az egyhangú dolgokat. Bár bizonyos dolgokhoz a végletekig ragaszkodnak, úgy általában ki nem állhatják a monotonitást. Egy Vízöntőnek kész szenvedés az irodai munka, vagy bármi más, amit 8 órában, fixen kell végeznie. Elviseli, amit muszáj, hiszen ő is pénzből él, de amint lehet, szabadul. Sajnos ez a párkapcsolatra is igaz, ott sem szereti, ha mindig minden ugyanúgy történik, számára ez nem ad stabilitást, inkább kényszert a váltásra.

Mivel hódíthatod meg?

Elsősorban azzal, ha képes vagy a megújulásra és folyton olyan oldaladat tudod megmutatni neki, amivel idáig nem találkozott. Ez nem túl egyszerű kihívás, de azért nem is lehetetlen teljesíteni, hiszen idővel mindannyian változunk egy kicsit – a lényeg, hogy ebbe a változásba a Vízöntő partneredet is bevond. Bár ő nem feltétlenül közvetíti ezt feléd, csak akkor tervezhetsz egy Vízöntővel hosszú távon, ha nem korlátozod a szabadságát. Ő csak akkor vállalja a hűséget, ha azt (legalább látszólag) önként választhatja.

Képek forrása: bernardbodo/Depositphotos.comAnnaGribtsova/Depositphotos.com

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!