10 pontos útmutató a Szűz szerelméhez

10 pontos útmutató a Szűz szerelméhez

Címlap / Életmód / Ezotéria / 10 pontos útmutató a Szűz szerelméhez

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, a Szüzek szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

A Szűz férfiak általában nyitottabbak az ismerkedést illetően, mint az azonos jegyű nők. Sajátos humorral, sokszor csalafinta, csábító mosollyal ajándékozzák meg a kiszemeltjeiket. Gyakran ismerkednek munkahelyen, vagy olyan körülmények között, amik feltételezik a közös érdeklődési kört, azonos szellemi szintet – ennek oka egyszerűen az, hogy ezeken a területeken érzik otthonosan magukat, illetve nagyon fontos számukra, hogy értelmi szinten is csatlakozni tudjanak leendő partnerükhöz.

Kitartóak és elemző alkatok

A Szűz jegyű emberek nagyon szorgalmas, kitartó emberek, ám nem túlságosan nyitottak a világ felé. Ez nem azt jelenti, hogy ridegek lennének, sokszor éppen ennek ellenkezőjéről van szó. Pusztán nagyon jól átlátják az élet árnyékos oldalát, és mivel meglehetősen intellektuális, analizáló alkatok, ez gyakran rányomja a bélyegét az életükre.

Ellenben a szorgalmuknak köszönhetően sokszor ott is fényt gyújtanak, ahol mások már rég feladták volna.

Érzékeny lelkűek

A Szűz jegyű férfiak a legérzékenyebbek közé tartoznak. Két lábbal állnak a földön, és talán ezért is viszonozzák olyan nehezen a feléjük táplált érzéseket. Sokan ezt – tévesen – úgy értékelik, hogy ők nem tudnak mély intenzitással és szenvedélyesen szeretni, de erről szó sincs. Pusztán másként fejezik ki azt, ami a szívük mélyén lakozik, de érdemes kivárni, hogy igazán megnyíljanak.

Könnyen megsértődnek

A béke érdekében nem árt, ha finoman, megfontoltan szólsz hozzájuk. A Szüzek – bár szinte mindig átlátnak a szitán – jobban szeretik, ha kicsit kedvesebb a felvezetés, mint maga a mondanivaló. Mivel az ítélőképességük jó és a meglátásaik is helyesek, nem okozhat problémát dűlőre jutni velük, de jobb, ha a nézeteltérések elemzése során előtérbe helyezed a gondoskodóbb, kifejezetten kedves énedet.

Hűségesek és odaadóak

A Szűz jegyű férfiak meglehetősen ideális jelöltek, ha komoly kapcsolatról van szó. Egyáltalán nem jellemző rájuk, hogy kitekintenének a kapcsolataikból. Persze, kizárva esetükben sincsen semmi, hiszen nem csak a zodiákusunktól függ, milyen a természetünk.

Azonban a Szüzek a legtöbb esetben nem csupán monogám beállítottságúak, hanem kissé bátortalanok is, ami miatt egy kapcsolatot is nehezen kezdeményeznek, nemhogy többet.

A szerelemért igazi áldozatokat hoznak

Ugyan nem azok a tipikus hősszerelemesek, akik ajtóstól rontanak a házba, de ők is képesek mindent felrúgni a nagy Ő-ért. Ha valakinek sikerül közel férkőznie a szívükhez, akkor különösen odaadóvá válnak, és még saját magukat is meglepik, milyen intenzív érzelmeket képesek megélni.

Családias beállítottságúak

A Szűz jegyű emberek élete nagyban függ a családi közegtől. Inkább otthonülő típusok, akik kifejezetten nyugodt alaptermészetűek, néha kicsit hűvösnek, kimértnek is tűnhetnek. Ha családot alapítanak, a gyermekük körül forog az életük, néha hajlamosak is rá, hogy szinte kizárólag az utódjuk felé forduljanak, és kissé elhanyagolják egyéb teendőiket, feladataikat.

Szeretik, ha minden kiszámítható

Mivel a Szüzek életében nagyon fontos a menetrend, nem igazán szeretik, ha valami kizökkenti őket a megszokott kerékvágásból. Idegen területen könnyen elbizonytalanodnak és bezárkóznak, hiszen nem érzik otthonosan magukat.

Hajlamosak arra, hogy kontrollálják magukat, a személyiségüket, és így a képességeiket is.

Gyakorlatiasak és alapvetően kifejezetten jó az üzleti érzékük, a karrierben sokkal könnyebben kiteljesednek, mint a magánéletükben. Kivéve persze, ha olyan partnerre bukkannak, aki ezt az oldalukat is képes megerősíteni.

Utálják a sürgetést

Szeretnek mindenben szép fokozatosan, kimérten haladni, hiszen lételemük az elemzés, gondolkodás. Érdekesség, de feláll a hátukon a szőr, ha elszalasztanak egy jó esélyt. Azonban ennek elkerülését – szerintük – nem a gyors és hirtelen meghozott döntések segítik elő, hanem az alaposan megfontolt és körbejárt választási lehetőségek.

Mivel hódíthatod meg?

A Szűz jegyű férfihoz csak akkor kerülhetsz közel, ha egy húron pendültök, és ebbe beletartozik az is, hogy szellemileg egy szinten legyetek. Azzal tehát nyomban megfoghatod, ha rengeteg közös témátok akad, és lehetőség szerint a fontosabb kérdésekben egyet is értetek. Ha ehhez társul még egy adag megértés, bizalom, türelem, akkor jó eséllyel meg fog nyílni előtted, és innen már egyenes út vezet a célig.

Képek forrása: dekazigzag/Depositphotos.comadriaticphoto/Depositphotos.com

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!