Életmód / Ezotéria

10 pontos útmutató a Skorpió szerelméhez

10 pontos útmutató a Skorpió szerelméhez

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, a Skorpiók szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

A Skorpiók már ránézésre tele vannak titokzatossággal, érzelmekkel és vágyakkal, éppen ezért a többség nem igazán tud nekik ellenállni. Nagyon jól látják és kezelik mások érzelmeit, sőt, gondolatait, sokan ezért is tartanak annyira tőlük. A közhiedelem még mindig kicsit gonosznak titulálja a Skorpiókat és tény, hogy van is egy ilyen oldaluk. Azonban többségük sokkal empatikusabb és odaadóbb, mint azt feltételeznénk róluk, és ez gyakran már az ismerkedés során kiderül.

Igazi maximalisták

Maguktól mindig megkövetelik a maximalizmust, és a környezetükben élőkkel sem sokkal engedékenyebbek. Nem túl könnyű emiatt hosszú távon is boldogan élni a Skorpióval, hiszen mellette folyton meg kell újulni, a lehető legjobbat nyújtani, hogy fenntarthasd az érdeklődését.

Megkövetelik az őszinteséget

A Skorpiók kíméletlenül őszinték, magukkal szemben éppúgy, mint másokkal. Mintha láthatatlan radarjaik lennének, úgy pásztáznak másokat, gyakorlatilag lehetetlen nekik hazudni. Még ha nem is tudják meg azonnal, miben lettek tévútra vezetve, érzik, hogy valami nem stimmel, és addig nyomoznak, amíg a dolgok végére nem járnak.

A Skorpiók előtt nincs titok, nagyon fogékonyak a metakommunikációs jelekre, a hangszínek változásaira, és lefülelik azt, akit le kell.

Fejlett az igazságérzetük

Ez megint csak olyan tulajdonság, ami miatt sokan tartanak tőlük. Egy Skorpió nem felejt, és főleg nehezen néz el bármit is – ez különösen igaz akkor, ha valakit egyszer hazugságon vagy képmutatáson kapott. Éppen ezért, ha közel akarsz kerülni egy Skorpióhoz, vagy meg akarod tartani, semmiképpen se tegyél olyasmit, amivel sértheted az igazságérzetét.

Hajlamosak a bosszúállásra

Ez különösen akkor igaz, ha árulást kellett elszenvedniük, vagy éppen becsapták őket. Nem azok a típusok, akik csendben elvonulnak, és éveken át emésztgetik a történteket. Mindig emelt fővel távoznak: időnként azért, mert egyből revansot tudtak venni, időnként pedig azért, mert tudják, hogy a karma nekik dolgozik, és egyszer még úgyis hatalmi helyzetbe fognak kerülni. Ami viszont biztos, a negatívabb bolygóállással rendelkező Skorpiók – különösen a szerelemben – egészen őrült dolgokra is képesek, ha bosszúról van szó.

Erősek és bátrak

A Skorpió férfiakra nem nehéz felnézni, mert mindig bátran viselkednek, többnyire remekül menedzselik magukat és céltudatosan törnek előre.

Nem torpannak meg a kisebb-nagyobb krízishelyzetekben sem, mindig igyekeznek tanulni a történtekből, így idővel egyre tudatosabbá és erősebbé válnak.

Szinte minden Skorpiónak – nemtől függetlenül – van egy spirituális oldala, ami ugyancsak abban nyújt segítséget számukra, hogy felszámolják a múltbeli sérelmeket, és tudatosan haladjanak előre.

Több szinten is megmutatkozik hevességük

A Skorpiók nagyon szenvedélyesek és hevesek, de miben is mutatkozik meg mindez? Amellett, hogy fantasztikus szeretők, hajlamosak a féltékenységre is. Nem fogják vissza magukat, ha vitákról, veszekedésekről van szó, ők tényleg képesek elmenni a tányérdobálásig is. Az ilyen érzelmi kitörések igazán jellemzőek a Skorpiókra, pusztán azért, mert ami a szívükön, az a szájukon – csak hab a tortán, hogy egyébként is nagyon könnyen elragadtatják magukat.

Tökéletes társak lehetnek

Fel lehet rájuk nézni, szenvedélyesek, odaadóak, figyelmesek és egyértelműen hűségesek. Ugyanakkor a magas elvárásokért cserébe nem könnyű megfelelni nekik, együtt élni velük pedig főleg nem az. 

Aki mégis megüti a mércét és hajlandó áldozatokat hozni a kapcsolata érdekében, az sírig tartó szerelemre számíthat egy Skorpió oldalán.

Változásra késztetnek

Egyesek a poklok poklát, mások éppen a mennyországot élik meg az oldalukon, de az biztos, hogy erős jellemformálásra képesek. Társaikat mindig tudatosságra ébresztik, elérik, hogy a partnerük jobban körbejárjon bizonyos dolgokat, több szempontból szemlélje az eseményeket, a világot. Ezzel észrevétlenül is megerősítik a másik személyiségét, sőt, sokan vannak, akik éppen egy Skorpió oldalán tudnak igazán kiteljesedni.

Mivel hódíthatod meg?

Jellemző módon arra vágyik, akinek ő maga nem kell – vagy aki ezt el tudja játszani. Nem szereti, ha valamit könnyen megkap, legalábbis nem tudja ugyanúgy megbecsülni, mint azt a valakit, akiért keményen meg kellett dolgoznia. Egy Skorpió szeret harcolni a szerelemért, főleg akkor, ha a kiszemelt tényleg ideális jelölt, hozzá hasonlóan vonzó, szenvedélyes, lelkileg ugyanakkor érett, és kifejezetten nyitott személyiség.

Képek forrása: [email protected]/Depositphotos.comolegbreslavtsev/Depositphotos.com

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást