Így szeretnek a Nyilasok: 10 pontos útmutató hozzájuk

Így szeretnek a Nyilasok: 10 pontos útmutató hozzájuk

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így szeretnek a Nyilasok: 10 pontos útmutató hozzájuk / 2. oldal

6/10. Gyakori, hogy csalódnak

Aki egyik kapcsolatból a másikba esik, illetve sok partnere van, annak bizony akadnak csalódások is az életében.

Sajnos, mire a Nyilas férfi odáig eljut, hogy valóban megkomolyodna, gyakran mély lelki sérüléseket szenved, és ezeket a sebeket a leendőbeli partnernek kell begyógyítania.

Ez nem túl könnyű feladat, hiszen többek között el kell nyerni a bizalmát, és megmutatni neki, hogy nem feltétlenül jár együtt a fájdalom és a boldogság.

7/10. Nemes lelkű emberek

A Nyilasok szinte kivétel nélkül kedvesek, nyitottak és odaadóak. Kérés nélkül is segítő kezet nyújtanak, hát még akkor, ha igény van a támogatásukra… Mindig lehet számítani rájuk, néha már túlzásokba is esnek a segítőkészséggel, és emiatt kicsit „minden lében kanál” természetűek lehetnek. Ha azonban ezen sikerül felülkerekedniük, akkor kifejezetten szerethetőek, mert valóban hátsószándék nélkül, tiszta szívvel segítenek másoknak. Ezért igazán lehet őket szeretni!

8/10. Elérik a céljaikat

A Nyilas tüzes jegy, ennél fogva szülöttei nem igazán ismernek lehetetlent. Sem a párkapcsolataikban, sem a munkájukban nem tűrik az ellentmondást, ezért egyszerre nehéz, mégis inspiráló természetűek.

Fel lehet nézni rájuk, ha karrierépítésről van szó, szeretik is őket alkalmazni, mert nagyon precízen és odaadóan végzik a munkájukat.

Párkapcsolatban már kicsit nehezebb elviselni, hogy mindig a saját igazukat hajtogatják és a céljaikból kicsit sem engednek. Ugyanakkor ezzel a magatartással inspirálni is tudják a partnerüket.

9/10.
Sokszor kiszámíthatatlanok

Gyakori, hogy ingadozik a hangulatuk, és nem mindig kommunikálják megfelelően az érzelmeiket. Sokszor magukban tartják a feszültséget, máskor viszont mindent rázúdítanak a környezetükre. Azonban ezek a kitörések többnyire gyorsan lecsengenek – ezután hagyják, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba. Más kérdés, hogy ezt mennyire könnyű elviselni egy olyan partnernek, aki megpróbál igazodni a szerelme hangulatához…

10/10. Mivel hódíthatod meg?

A Nyilasokat nem is meghódítani, hanem inkább megtartani nehéz. Az ismerkedés viszonylag könnyű és gördülékeny, de közel férkőzni hozzájuk már nem ilyen egyszerű. Ahogy említettük, érdemes viszonylag hosszú pórázon tartani őket, a lehető legkisebb mértékben korlátozni a szabadságvágyukat. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden Nyilasnak nyitott kapcsolatban kell élnie, hanem azt, hogy mellette a féltékenykedést vissza kell fogni, és nem jó taktika, ha minden pillanatot vele akarsz tölteni. Jóval inspirálóbb számára, ha úgy tudtok boldog kapcsolatot ápolni, hogy mindketten élitek a saját kis életeteket, miközben mégis ott vagytok egymásnak, biztos és fix támaszként.

Képek forrása: bernardbodo/Depositphotos.comthelivephotos/Depositphotos.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást