Életmód / Ezotéria

10 pontos útmutató a Mérleg szerelméhez

10 pontos útmutató a Mérleg szerelméhez

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, a Mérlegek szívéhez milyen út vezet!

Ilyen az ismerkedésben

A Mérlegek igazi hősszerelemesek az ismerkedést illetően. Egyértelműen közelednek a választottjukhoz, ugyanis szeretik megadni a módját a flörtölésnek. Romantikusak, finomak és mivel a harmonikus, tökéletes szerelemre törekszenek, fontosnak tartják, hogy az első pillanattól fogva meglegyen a vágyott összhang.

Nem a tettek embere

Szeret egészen biztosra menni, és sokkal inkább a szavakkal bánik jól, nem feltétlenül a tettekben jeleskedik.

Talán éppen a sérülésektől tartva nem meri felvállalni az érzelmeit, legalábbis sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy megnyíljon, és őszintén nyilatkozzon arról, mit is érez valójában.

Ez egyébként később is gondokat okozhat, mert a Mérlegek hajlamosak arra, hogy áradozzanak a megoldásokról, a lehetőségekről, de csak nagyon ritkán ragadják meg az alkalmakat – akár munkáról, akár párkapcsolatról van szó.

Egyenrangúság mindenekelőtt

Ebbe a párkapcsolatuk is beletartozik. Persze ők is szeretik a klasszikus férfi és női szerepek érvényesülését, azonban tényleg fontos számukra, hogy mindenkinek egyforma mennyiségű feladat és pihenés jusson.

Utálja a vitákat

Ha nem szeretsz veszekedni, akkor jó helyen jársz, a Mérlegek ugyanis egyenesen gyűlölik a vitákat. Életük minden területén az elfogadásra, a problémák elsimítására törekszenek, és mindenekelőtt kommunikációval igyekeznek megoldani a felmerülő nehézségeket.

Könnyen megsértődik

Érzékeny lelkű, ami részben nagyon csábító és vonzó, részben viszont sok nehézséget rejt magában. Az átlagosnál könnyebben megsértődik, esetében különösen figyelned kell arra, hogy diplomatikusan fogalmazz. Nem szereti azt sem, ha másokkal vagy kevésbé gyengéd, mert az igazságérzete nagyon fejlett. Ez sajnos azonnali kiábrándulással is járhat.

Korán érő típus

A legtöbb Mérleg férfira nem kell túl sokat várni, nem tartoznak azok közé, akik csak negyven fölött kezdenek el komolyodni. Többségük korán házasodik és egyértelműen a családalapítás felé orientálódik.

Fontos számukra, hogy állandó kapcsolatuk legyen, sőt, sok Mérleg egyenesen kapcsolatfüggő.

Jól ápolja a kapcsolatait

A Mérlegek az átlagosnál sokkal több energiát fektetnek a kapcsolataikba, jól alkalmazkodnak és kifejezetten keresik a kompromisszumokat. Néha gyermekien naivan tudnak a dolgokhoz állni, mert idealista természetűek. Ez viszont nem gátolja őket abban, hogy megbeszéljék a kapcsolati problémákat.

Vonzó és ízléses

Mindig figyel rá, hogy esztétikus és vonzó legyen a megjelenése, hiszen szépérzéke nem csak a leendő partnerre és a környezetére terjed ki. Ad arra, hogy mások is vonzónak tartsák, ugyanakkor nem esik át a ló túloldalára, nem lesznek hivalkodó.

Ahogy mindenben, úgy a megjelenésében is az arany középútra esküszik.

Igényes az otthonára

A Mérlegek nem csupán magukra és szerelmükre igényesek, hanem az otthonukban is folyton a harmóniát keresik. Szeretik a rendezett körülményeket, az összhangot, a szép dekorációkat és a nyugodt, családias légkört. Néha már túlzásba is esnek ezzel, és a tökéletességet hajszolják.

Mivel hódíthatod meg?

Biztos sikered lehet akkor, ha megtestesíted az eszményi nőt, ami persze nem olyan könnyű kihívás. A Mérleg férfiakat nem lehet elcsábítani a manapság szinte általánosnak tekinthető „közönségességgel”. Ők a bájosra, a szépre, a megfoghatatlanra, kifinomultra vágynak. Számukra a nagybetűs nő nem azt jelenti, ha valaki vad és szenvedélyes, sőt, ettől inkább visszakoznak. Ha érdekessé tudod tenni az ismerkedéseteket, valamint magadban hordozod az említett tulajdonságokat, akkor nyert ügyed lehet.

Képek forrása: Sonyachny/Depositphotos.comapril_89/Depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást