10 pontos útmutató az Ikrek szerelméhez

10 pontos útmutató az Ikrek szerelméhez

Címlap / Életmód / Ezotéria / 10 pontos útmutató az Ikrek szerelméhez

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, az Ikrek szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

Nem olyan könnyű észrevenni, amikor az Ikrek flörtöl, mert eleve egy nagyon nyitott, közvetlen, jó kommunikációs készséggel megáldott férfiről van szó. Ha régebbről ismered, akkor feltűnhet, hogy erre még egy lapáttal rátesz: többet viccelődik, sokkal kerekebb mondatokban beszél, kicsit jobban „szerepel” az átlagosnál. Emellett belecsempész a stílusába egy kis érzékiséget is, amit viszont nem osztogat csak úgy bárkinek.

Barátságból szerelem? Igen!

Az Ikrekkel gyakran megesik, hogy barátságból léptetik elő szerelemmé a kapcsolatukat. Ennek oka az, hogy olyan nőt keresnek maguk mellé, akivel szellemileg is teljesen egy húron pendülnek. Egy Ikrek férfit nem tudsz levenni a lábáról „csak” azzal, hogy csinos vagy és jókedélyű, neki nagyon fontos, hogy hasonlóak legyenek az érdeklődési köreitek, illetve kellően rugalmasan állj az élethez – ki más lenne igazán alkalmas erre, mint egy barát, akivel idővel kialakul a kémia?

Nem kifejezetten röghöz kötöttek

Nem igazán szeretik a kötöttségeket, szeretnek jönni-menni a világban, és ez esetükben nem csak nyaralást jelent. Gyakran költöznek, és az sem esik távol az elképzeléseiktől, hogy adott helyzetben teljesen a nulláról kezdjenek el mindent. Ebbe belefér a külföldre költözés éppúgy, mint a hirtelen ötlettől vezérelt felmondás.

Érdekes életet biztosítanak

Az Ikrek érdekes emberek, ezért az élet is hasonlóképpen izgalmas és különleges az oldalukon. Humorosak, szórakoztatóak, kedvesek és jól alkalmazkodnak másokhoz, ezért velük sosem unalmasak a hétköznapok.

Nagyon energikusak

Sokszor már első ránézésre látszik rajtuk, hogy tele vannak életerővel és jó kedvvel. Ehhez csatlakozik az érdeklődő, kíváncsi tekintet és természet is. Csak kevesen tudnak lépést tartani ezzel a pörgős élettel, ráadásul az Ikrek jellemző módon hamar megunnak mindent. 

Állandóan terveznek, intézkednek, szervezkednek, szinte úgy tűnik, fáradhatatlanok.

Nem a leghűségesebbek

Ez persze nem jelenti azt, hogy mindannyian csapodárok lennének. Azonban, mivel ennyire igénylik a jövés-menést, a szórakozást, az ismerkedést, óhatatlan, hogy újra és újra kapcsolatba kerüljenek másokkal – adott esetben potenciális jelöltekkel. Persze, egy Ikrek is tud mérlegelni és ő is képes arra, hogy nemet mondjon, de ez inkább csak akkor fordul elő, ha már valóban komolyan veszi a kapcsolatát. A fiatal Ikrekre jellemzőbb, hogy a mának élnek és nem terveznek hosszú távon senkivel.

Szavakkal próbálnak mindent megoldani

Kissé halogatósak a párkapcsolatokat, problémákat illetően. Érzelmileg nem mindig vannak a topon, legalábbis olyan, mintha nem lenne idejük, türelmük leülni és végiggondolni, mit szeretnének.

Sokkal jobban kedvelik, ha helyettük az idő intézni el a kényes ügyeket, ezért nem egyszerű egyről a kettőre jutni velük.

Főleg azért, mert úgy tűnik, mindent megbeszéltetek, de az Ikrek képesek úgy forgatni a szavakat, hogy órákon át magyaráznak, miközben semmi érdemleges eredményt nem tudnak felmutatni a témát illetően.

Nehezen köteleződnek el

Nem csak azért, mert nem kifejezetten hűséges alkatok, hanem mert az Ikrek kicsit mindig gyerekek maradnak. Nem szívesen vállalnak felelősséget, így aztán távol áll tőlük az elköteleződés is, hiszen akkor már nem csak saját magukról kell dönteniük, hanem egy másik emberről is.

Jól alkalmazkodnak – de ez csalóka lehet

Az Ikrek kifejezetten jól alkalmazkodnak másokhoz, ami hatalmas előny a párkapcsolatokban is. Ez az alkalmazkodóképesség azonban gyakran csak színjáték: az Ikrek természetéből fakadóan simulékony, és egyben konfliktuskerülő. Számára egyszerűbb eljátszani adott esetben a szenvedélyes szeretőt, a megbízható partnert, vagy éppen az elérhetetlen lovagot, mint nyíltan felvállalni, mit érez. Jól kell ismerni ahhoz, hogy átláss a szitán és észrevedd, a valós arcát mutatja-e feléd, avagy sem.

Mivel hódíthatod meg?

A türelem nagyon fontos ebben, hiszen nem igazán könnyű elviselni a hangulatingadozásait, időnként gyermeki tulajdonságait. Olyan nőre vágyik, akivel szellemi szinten is kapcsolódni tud, tehát aki megérti, honnan jönnek a furcsa ötletek és nem letöri a próbálkozásait, hanem látja bennük a fantáziát.

Képek forrása: dusanpetkovic/Depositphotos.comnd3000/Depositphotos.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást