10 pontos útmutató a Halak szerelméhez

10 pontos útmutató a Halak szerelméhez

Címlap / Életmód / Ezotéria / 10 pontos útmutató a Halak szerelméhez

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, a Halak szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

A Halak férfiak ritkán teszik meg váratlanul az első lépést az ismerkedés során, bár mindig benne vannak egy kis játékos flörtölésben, kacérkodásban. Szeretnek biztosra menni, és nem szólítják meg „csak úgy” a lehetséges jelölteket. Nagyon tudatosan választanak, de nehéz kiszámítani őket, mert elég spontán típusok.

Sokszor úgy cselekszenek, hogy arra még maguk sem voltak felkészülve – nemhogy a környezetük.

Ezoterikus beállítottságúak

Hisznek a sorsszerűségben, gyakran hagyatkoznak a megérzéseikre, és örömmel kalandoznak a fantáziák, illúziók világában.

A férfiak gyengédebb oldalát képviselik

A Halak férfiak nem tartoznak a nagyon határozott, erőteljes, macsós férfiak közé. Ők sokkal inkább gyengédebbek, törődőbbek, és az érzelmeiket is meglehetősen intenzíven élik meg. Szívesen bölcselkednek másokkal, örömmel elemzik az élet nagy dolgait, és mindenben képesek meglátni a csodát.

Nagyon együttérzőek

Általában nagyon jól átérzik mások, vagy úgy általában a környezetük helyzetét, azonban sokszor nem elég bátrak ahhoz, hogy nagyobb volumenű lépéseket is megtegyenek, hiába tudják, hogy az lenne a helyes. Ők azok, akik inkább kivárnak, biztosra mennek, noszogatásra vágynak ahelyett, hogy cselekednének.

Általában művészlelkek

Amellett, hogy sokszor ténylegesen hódolnak valamilyen művészeti ágnak, amiben kifejezhetik érzelmeiket, egy kicsit elvont személyiségek is.

Néha nehéz rajtuk kiigazodni, mert nem feltétlenül tudják, merre tartanak, vagy éppen mit akarnak.

Álmodozó alkatok, ami egyrészt érdekessé teszi őket, másrészt nehézségeket is szülhet egy párkapcsolatban.

Állandóan szerelmesek

A Halak férfiak állandóan szerelmesek, bár nem feltétlenül egy személybe – mindig vezérli őket valamilyen eszme, egy nemes ügy, vagy egy cél, amit szeretnének elérni. Bár nem kifejezetten kitartóak, amit elhatároznak, azt azért véghezviszik, nem szoktak félúton visszakozni.

Meglehetősen lassúak, ami megnyilvánulhat abban, hogy három-négy munkahelyen is kipróbálják magukat, mire végre azt csinálják, amit szeretnének, vagy éppen éveken keresztül randevúznak, mire komolyabbra fűzik a szálakat a kiszemelttel.

Meglehetősen pontatlanok

A Halak talán legnagyobb hiányossága, hogy nem kenyerük a pontosság. Rendszerint elkésnek, megcsúsznak a programjaikkal, aminek oka többnyire az, hogy váratlanul hoznak meg különféle döntéseket. Partnerként nehéz lehet elfogadni, hogy egy Halak férfi gond nélkül felrúgja a megbeszélteket – és még csak nem is érti, mi ezzel a probléma.

Inkább magányos alkatok

Bár érzelmesek, nehezen fejezik ki magukat, és rengeteg énidőt igényelnek. Ugyanakkor azok a Halak, akik nem maradnak sokáig agglegények, sokszor véglegesen lecövekelnek az első választottjuk mellett, és nagyon ragaszkodnak is hozzá.

Mitől lehetnek mégis sikeresek?

A Halak férfiak, ha szerelmesek, valósággal a tenyerükön hordozzák választottjukat.

Lesik minden kívánságát, hosszasan udvarolnak, kedveskednek és ebben az esetben az irányítást is jóval könnyebben átengedik.

Ez pedig azt jelenti, hogy saját szigorú elvárásaikból engednek a kapcsolat érdekében, ami bizony kiváló visszacsatolás arra vonatkozóan, hogy érdemes velük hosszú távon is tervezni.

Mivel hódíthatod meg?

A Halak felfogóképessége nagyon jó, gyorsan tanulnak és tájékozottak, tehát mindenképpen plusz pont náluk, ha tudnak miről beszélgetni veled. Bár szellemi szinten kiválóan teljesítenek és nagyon érzelmes típusok, az önellátás nem az erősségük. Éppen ezért olyan partnert keresnek maguk mellé, aki kicsit átveszi a „tyúkanyó” szerepét, tehát gondoskodó, törődő és babusgató. A birtoklást ugyanakkor nem tűrik, igénylik, hogy párkapcsolatban is megtarthassák a privát szférájukat. Csak olyan mellett cövekelnek le, akinek az oldalán ennek elvesztésétől nem kell félniük.

Képek forrása: dekazigzag/Depositphotos.combernardbodo/Depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást