5 pasi típus, aki vonzó, de könnyen átvághat

5 pasi típus, aki vonzó, de könnyen átvághat

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 pasi típus, aki vonzó, de könnyen átvághat

A rosszfiúk kétségkívül vonzóak, és nincs olyan nő a világon, aki legalább egyszer ne zúgott volna bele egy ilyen férfiba – ha tovább nem, legalább egy falra szerelt poszter erejéig. Az élet velejárója az is, hogy legalább egyszer megüssük a bokánkat, hogy aztán életünk szerelmét már kellő tapasztalattal választhassuk ki…

A csalfa

Pontosan tudja, mi kell a nőnek, és ezt nem is rejti véka alá. Egyetlen célja az, hogy ágyba vigyen, és eszében sincs megállapodni.

Persze erről csak később „tájékoztat”, vagy úgy, hogy nem hajlandó többet keresni, vagy egy az egyben közli, hogy nincs kedve vitatkozni arról, kivel töltötte az éjszakát.

Miért választod mégis őt? Mert a nők nyelvén beszél, bőségesen volt ideje kitapasztalni, mire vágynak. Észrevétlenül hálóz be, és pontosan azt adja a randik és a szeretkezések alkalmával, amire vágysz.

A sportember

Mentalitásában kicsit hasonlít a csalfa férfiakhoz, jellemző módon ő is egyszerre több vasat tart a tűzben. Imád a középpontban lenni, szereti, ha a csajok a lelátón bámulják, és elkaphat tőlük egy-egy sokatmondó pillantást.

Miért választod mégis őt? A sportteljesítmény magabiztossá teszi, az pedig még tovább fokozza az önbizalmát, hogy tudja, sokan várnak rá.

Szinte kivétel nélkül jó teste van, ami ugyancsak nem elhanyagolható tényező. Ha pedig keresett sportoló, akkor úgy érzed, hogy az ő oldalán igazi áloméleted lehet.

A közönséges

Leginkább alpárinak titulálhatnánk a stílusát, ami tökéletesen megnyilvánul tetteiben és beszédében egyaránt. Korántsem becsüli a nőket, többre tartja a haverokkal eltöltött estéket némi sör társaságában.

Miért választod mégis őt? Felébred benned a vágy, hogy megmutasd neki, a női nem igazán értékelendő példányát képviseled.

Tudat alatt ugyancsak vonzódhatsz hozzá, hiszen mindenki a saját apukája mintája alapján választ magának párt, így ha édesapád szintén imádta meccsnézés közben iszogatni a sörét, akkor észrevétlenül is vonzódhatsz ehhez a típushoz.

A lázadó

Mindegy, hogy miről van szó, ő szembemegy a törvénnyel. Nem tiszteli a határokat, nem érdekli mások véleménye.

Magabiztosan vezeti a köré gyűlt haverokat egyik polgárpukkasztó tettből a másikba, s büszkén vállalja, hogy a múlt heti balhéért is ő a felelős.

Miért választod mégis őt? Vadító, hogy ilyen szenvedélyesen tud viselkedni, s az is hasonlóképpen vonzó, hogy ennyire szabadnak érzi magát. Kihívást látsz benne, úgy érzed, hogy meg kell szelídítened, s akkor igazán tökéletes férfi lesz melletted.

A balhés

Ritkán veti meg az alkoholt, vagy a drogokat, ám az egészsége nem csak ezen a szinten nem fontos számára: sokat tölt a konditeremben, hogy mesterséges szerek és némi edzés segítségével még nagyobbnak tűnjön. Állandóan balhékat provokál, nem tud úgy elmenni szórakozni, hogy valakibe bele ne kössön.

Miért választod mégis őt? Ha vele vagy, tökéletesen biztonságban érzed magadat, amire egy nőnek rettentő nagy szüksége van.

Tudod, hogy mellette nem eshet bajod, bármi is történik, megvéd, és abban is biztos lehetsz, hogy felnéznek rá az emberek (ha másért nem, hát félelemből), s talán éppen ezért, de te is így teszel.

Mi a baj velük?

Lényegében semmi, elvégre mindenki megváltozhat egy bizonyos kor elérése után, vagy akkor, amikor már családalapításra kerül a sor. De sajnos az is legalább ennyire igaz, hogy az alaptermészetünket csak igen ritkán, vagy egyáltalán nem tudjuk megváltoztatni, s a régen elrejtett személyiségjegyek időről-időre felszínre kerülhetnek.

A csalfa férfi megszelídítését követően, néhány év leteltével ismét hódító körútra indulhat, s az sem biztos, hogy a balhés fazon egy idő után nem otthon fogja levezetni felgyülemlett dühét.

Próbáld levenni olykor-olykor a rózsaszín szemüveget, különben olyan nagyon belemászhatsz egy rossz kapcsolatba, hogy már egyáltalán nem lesz könnyű kilépned belőle.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást