Szerelem / Párkapcsolat / Szex

5+1 pasi, akivel te is találkozhattál az ágyban, ha sokáig voltál szingli

Felnőttként már remélhetőleg kellemes érzéssel gondolsz vissza a fiatalkorodra, és az esetlegesen elkövetett hibákból is levontad a tanulságokat. Jó eséllyel már nem éled meg tragédiának sem a szakításokat, sem az alaposan félresikerült randikat. Utóbbiakat tekintve, mindenkinek jutottak olyan férfiak, akiket be lehet kicsit skatulyázni – legalábbis az ágybéli teljesítményüket illetően. Te is találkoztál ezekkel a fazonokkal?

A srác, aki fiatalabb nálad

Elég gyakori, hogy a nők idősebb párt választanak maguknak, ami fiatal korban különösen jellemző, hiszen a lányok előbb érnek – szellemileg és testileg egyaránt. Ezért aztán igazi különlegesség lehetett, ha összehozott a sors egy fiatalabb sráccal.

Minden bizonnyal nem keltette fel ellenállhatatlanul a figyelmedet, de annyira törekvőnek, rámenősnek tűnt, hogy végül el is érte a célját. Persze kétesélyes a dolog, hiszen az is lehet, hogy fantasztikus szerető volt, de – különösen kamaszkorban – nem ez a jellemző. Főleg nem akkor, ha te már korodbéli, vagy idősebb férfiakkal is ágyba bújtál, akik már azért jobban képbe kerültek azzal, mire van szüksége egy nőnek.

A férfi, aki jóval idősebb nálad

Ezt a típust szinte minden nő beengedi az ágyába, aminek nagyon egyszerű oka van: a tapasztalat. Egy felnőtt férfi már pontosan tudja, mire vágyik a nő, hogyan kell kényeztetni – de legalábbis jóval rutinosabb, mint az éppen szárnyaikat próbálgató fiatalok.

Ha idejekorán összehozott a sors egy ilyen férfival, az egyrészt nagyon jó, hiszen ő megmutathatta számodra, milyennek kell lennie egy együttlétnek. Azonban általa kicsit magasra is tehetted a mércét, és előfordulhat, hogy később kicsit türelmetlenebb voltál a többi partnereddel. Persze, a kor nem minden esetben jár kézen fogva a nagybetűs férfiassággal, az is benne van a pakliban, hogy kifejezetten rosszul sikerült ez az együttlét, de azért nem ez a jellemző.

 

A külföldi egzotikum

Mondhatjuk, ő volt a titokzatos idegen, akiről fiatal korodban vélt, vagy valós álmokat szövögettél. Már abból adódóan is nyert ügye volt, hogy nem futhattál össze vele bármelyik sarkon, hiszen csak néhány napot, vagy hetet töltött az országban.

Valószínűleg nem is tudtál meg róla túl sok mindent, esetleg alig-alig tudtatok kommunikálni egymással, miközben mindketten tudtátok, hogy az egész úgyis csak egy-két alkalomról szól. Emiatt kellőképpen felszabadultan estetek egymásnak, és biztosra vettétek, hogy mindketten eldicsekedtek majd az együttlétről: te a csajoknak, ő pedig a haverjainak, hogy eggyel több élménnyel tért haza a tervezettnél.

A legjobb barátod

Talán nincs olyan nő, aki ne esne bele ebbe a hibába, ha nem is felnőttkorban, de kamaszként biztosan. Ilyenkor sokkal több barátunk, haverunk van, mint a későbbiek során, ráadásul még nem is vagyunk tisztában azzal, mi is az a szerelem, mit kellene érezni, mikor igazán megtetszik valaki. Ebből aztán egyértelműen adódik, hogy akivel kicsit is jobb kapcsolatba kerültél, esetlegesen az ágyadban kötött ki.

Talán némileg aggódtál azon, mi lesz a barátságotokkal, de valószínűleg nem rágódtál sokat a dolgon, inkább csak hagytad, hogy sodorjanak az események. Ez az együttlét jó eséllyel nem volt szenvedélyes, inkább csak vicces, vagy rutinszerű, de legalább rávilágított arra, hogy nem ezt kell érezned, ha elsöprő szexre vágysz.

A pasi, aki nem is tetszett igazán

Magad sem tudod pontosan, miért bújtál ágyba vele, vagy mire gondoltál, amikor beadtad a derekadat. Valószínűleg jó dumája volt, vagy kellemes társaságnak ítélted meg, esetleg meg akartad mutatni magadnak és az exednek, hogy mennyire túl vagy rajta. Minden bizonnyal ez vakított el teljesen, és vezetett egy olyan együttléthez, ami felkerülhet a legcikisebb és legkínosabb élményeid listájára.

A legrosszabb az egészben az, hogy ebből valószínűleg ő nem sokat vett észre, esetleg úgy érezhette, hogy fantasztikusan szerepelt, miközben erről szó sem volt… Ez volt az a szexuális együttlét, ami után nagyon gyorsan szedted a sátorfádat, és még a barátnőidnek is alig merted ecsetelni, mennyire nem jöttek össze a dolgok.

 

A pasi, akiért teljesen odáig voltál

Végül, de nem utolsó sorban említsük meg a nagy szerelmet is, amivel remélhetőleg te is találkoztál már. Ez a férfi egyszerűen tökéletesen passzolt hozzád.

Tudta, mit szeretnél és mikor, hogyan a legjobb neked, és nem félt kérdezni, hogy még tökéletesebben a mennyekbe juttasson. Alig vártad, mikor bújtok újra ágyba, és ha éppen nem a hálóban múlattátok az időt, akkor is a szexen járt az eszed. Már abba is beleborzongtál, ha csak a szenvedélyes csókjaitokra gondoltál… Ezek az együttlétek már nem vakvágányra vezettek és nem is kamaszkori próbálkozások voltak, hanem a valódi szerelemről szóltak, és megalapoztak egy szenvedélyes kapcsolatot – ami vagy iszonyúan fájdalmas szakítással ért véget, vagy annyira fantasztikus volt, hogy még most is tart.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást