Hozzávalók
– panírmorzsa
– 1⁄4 pohár parmezán
– 1 evőkanál felaprított friss zsálya
– 1⁄4 evőkanál só
– 1⁄4 teáskanál frissen őrölt fekete bors
– 1⁄4 pohár liszt
– 1 evőkanál mustár
– 2 tojásfehérje, felverve
– 4 darab vékonyra szelt sertésborda
– 1 1⁄2 evőkanál repce olaj
Elkészítés
– A panírmorzsát keverd össze a parmezánnal, a zsályával, a sóval és a borssal egy panírozó tálban. Egy másik panírozótálba öntsd a kimért lisztet, egy harmadikba pedig a mustárral összekevert tojásfehérjét.
– A sertésborda szeleteket egyenként panírozd be: először a lisztbe, majd a tojásba, végül a panírmorzsába mártva.
– Egy serpenyőbe önts olajat. Amikor felforrósodott az olaj süsd aranybarnára a sertésborda szeleteket.
Jó étvágyat kívánunk!