Csak ezekben az esetekben nincs esélye egy párkapcsolatnak

Csak ezekben az esetekben nincs esélye egy párkapcsolatnak

Címlap / Szerelem / Csak ezekben az esetekben nincs esélye egy párkapcsolatnak

Egy pszichoterapeuta, Kimberly Resnick Anderson szerint minden történetnek három oldala van: a nőé, a férfié, és az igazság. Hiszen mindenki a saját szemszögéből figyeli a helyzetet, és mivel az érzéseink irányítanak minket, nem feltétlenül látjuk az objektív valóságot. Ebben segítenek a terapeuták, akik a harmadik fél szerepét veszik magukra ebben a történetben. Néhány szakértő pedig nemrég elmondta, hogy mi az a három eset, amikor egy kapcsolatnak biztosan nincs jövője!

Ha ti is gondokkal küzdötök, de ezek közül egyikben sem ismertek magatokra, érdemes profi segítséget kérnetek, mert nagy az esélye annak, hogy megmenthető még a kapcsolatotok.

Haragudni egymásra és destruktívan veszekedni

A házassági tanácsadóként dolgozó Sherry Amatenstein árulta el egy cikkében, hogy alig 10 perc alatt el tudja dönteni, a rendelőjébe érkező párnak van-e közös jövője. Úgy véli, hogy azok, akik a veszekedések során átlépnek egy határt, biztosan nem fogják kiállni az idő próbáját.

A sértő megjegyzések és bántó beszólások arra utalnak, hogy nincs jelen a tisztelet a két fél között.

Mindegy, miről van szó, egyikük sem fog hallgatni a másikra. Egymás állandó bántása, az ajtócsapkodás és a kiabálás mind rossz előjelei egy tönkrement házasságnak. Szintén így vélekedik azokról a párokról, akik a múltbeli sérelmeket nem tudják elengedni, és folyamatosan felemlegetik őket egy újabb vita során.

Ők azok, akik titkon állandóan haragszanak a partnerükre, mindig jelen van közöttük a feszültség, és nem tudnak továbblépni ebből a helyzetből. Márpedig akik ezen a két dolgon nem tudnak vagy nem is akarnak változtatni, biztosan nem tudják megjavítani a kapcsolatukat.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást