Mennyire erős köztetek a bizalom? Teszteld!

Mennyire erős köztetek a bizalom? Teszteld!

Címlap / Szerelem / Mennyire erős köztetek a bizalom? Teszteld!

Ti mennyire bíztok egymásban? Válaszolj a következő kérdésekre és kiderül!

0%

A szerelmed vacsorázni megy a barátaival, mikor küldesz neki egy vicces mémet. Ő nem válaszol, de még csak meg se nézi az üzenetet… Mire gondolsz?

tommaso79/istockphoto.com

Néha olyan érzésed van, hogy mindenki a te szerelmedet akarja?

fizkes/istockphoto.com

Szoktál online nyomozni a kedvesed után?

fizkes/istockphoto.com

A beszélgetéseitek során gyakran szóba kerülnek a kedvesed exbarátnői?

LaylaBird/istockphoto.com

Hogyan reagálnál, ha kiderülne, hogy a szerelmed időnként beszél, üzenget az exével?

undefined/istockphoto.com

Elképzelhetőnek tartod, hogy a szerelmednek az ellenkező nemből is legyen barátja?

skynesher/istockphoto.com

Előfordult, hogy azt érezted, a barátodtól nem áll távol a félrelépés?

fizkes/istockphoto.com

Mennyire erős köztetek a bizalom? Teszteld!
A: Egyáltalán nem bíztok egymásban

Sajnos a ti kapcsolatotok korántsem a bizalmon alapszik. Gyakoriak nálatok a féltékenységi jelenetek, sokszor vannak köztetek félreértések és hadilábon álltok a kompromisszumokkal is. Nem vagy rest nyomozni, kutakodni a szerelmed után, ami nem meglepő, hiszen ő sem ad túl sok okot arra, hogy megbízz benne. Bár erős köztetek a vonzalom, túlságosan különböztök ahhoz, hogy hosszútávon is együtt tudjatok működni. Nagyon komoly beszélgetésre és a kapcsolatotok teljes újragondolására van szükségetek, ha közösen akarjátok folytatni. Na és persze egy alapos önbizalom-turbózás sem ártana…
B: Van még hova fejlődni bizalom terén

Néha talán egészséges féltékenységnek érzed, máskor viszont pontosan tudod, hogy bizonytalanság, bizalomhiány áll a problémáitok hátterében. Talán korábbi rossz tapasztalat miatt, vagy időszakos önbizalom csökkenés végett érzed úgy, hogy van okod az aggodalomra. De persze az is lehet, hogy igazad van, és a női megérzésed súg arra vonatkozóan, hogy a barátod nem élvezheti a feltétlen bizalmadat. Nem reménytelen a helyzetetek, de az biztos, hogy beszélnetek kell erről a problémáról, mert a bizalomhiány nem igazán fog magától eltűnni. A szerelmed lehet, hogy mit sem sejt az érzéseidről, márpedig csak akkor tudja tisztázni magát, ha te is nyílt lapokkal játszol.
C: A bizalom mintaképei vagytok

Alighanem mindenki arra vágyik, hogy olyan bizalmi kapcsolatban álljon a szerelmével, mint amilyenben ti is vagytok. Meg sem kérdőjelezitek, hogy titeket egymásnak teremtett az ég, és hogy közösen akartok élni, így aztán mindketten teljesen szabadnak érezhetitek magatokat a kapcsolati kereteiteken belül. A biztos pontot mindkettőtök számára a párkapcsolatotok jelenti, minden egyéb opcionális, és ez nagyon jó érzés. Már csak azért sem bántanátok a másikat, mert tudjátok, hogy egymás teljes bizalmát élvezitek, és ezzel végképp nem tudnátok visszaélni.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást