Divat / Stílus

Nő szeme nem marad szárazon ettől az ajándéktól! Ezért szeretjük annyira a Pandorát

Nő szeme nem marad szárazon ettől az ajándéktól! Ezért szeretjük annyira a Pandorát

A legszebb ékszereknek történetük van. Azaz nem csak szépek, de amikor rájuk pillantunk, eszünkbe jut az, akitől és amikor kaptuk, szinte magukba zárják a pillanatot, mint egy varázslatos amulett.

Talán ezért is van, hogy karácsonykor olyan népszerű ajándék a gyűrű, karkötő, fülbevaló, hiszen ezekkel kicsit az év szürke hétköznapjaiba is átmenthetünk az ünnepi csillogásból. Én mostanában a Pandora Timeless meseszép darabjaival szemezek. Titkon reménykedek benne, hogy egy éjkék köves gombfülbevaló, vagy egy rosegold színű sorsfordulat gyűrű lesz a fa alatt

Pandora

Miért tökéletes választás a Pandora Timeless?

Ami engem illet, nincs sok ékszerem, de ami van, azok olyan darabok, amiket bárhol és bármikor hordhatok. Sosem érzem őket túl soknak vagy hivalkodónak, de bármilyen alkalomra is megállják a helyüket, és úgy érzem, hogy tökéletes kiegészítői akár az alkalmi megjelenésemnek is. A Pandora Timeless kollekció kézzel foglalt kövei éppen azt a szolid, de ragyogó csillogást adják, amivel elegáns lehetsz a hétköznapokon, de viselheted őket egy-egy különleges eseményre, alkalmi ruhákhoz is.

Pandora

A másik dolog, ami mostanában egyre fontosabb számomra – és bízom benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül – az a fenntarthatóság. Jó érzéssel tölt el, ha tudom, hogy olyan értékeim vannak, amelyek környezettudatossági szempontokat is figyelembe véve készültek, ráadásul plusz pont, hogy ez gyakran az egyediséggel jár. A kézzel készült darabok mindig sokkal egyedibbek, így különlegesebbek is a számomra.

A fenntartható forrásból származó sterling ezüstből és Pandora Rose innovatív fémötvözetből alkotott Pandora Timeless kollekció ékszerei a Pandora saját gyáraiban, kézzel megmunkálva készülnek, és sokáig őrzik ragyogó emlékeidet.

1. Szikrázó kék kiemelt szív gyűrű, 2. Szikrázó szív collier nyaklánc, 3. Sokoldalú szépség gyűrű, 4. Masnis ezüstgyűrű cirkóniával, 5. Égkék csillogás gombfülbevaló, 6. Áttetsző pavé klip charm

Pandorát mindenkinek!

A Pandora üzleteiben mindenki számára találsz karácsonyi ajándékot, akár a barátnődnek, akár az anyukádnak keresel, hiszen a gyönyörű és minőségi ékszerek tervezésekor az egyedi és felismerhető stílus kialakítása az egyik kulcsszempont. A Timeless kollekció darabjai mellett igazán stílusos, kifinomult darabokat találsz például a Purely Pandora kollekcióban is, amit a visszafogott eleganciát, a letisztult stílust kedvelő szeretteidnek, vagy akár anyukádnak, nagymamádnak is megvehetsz.

A Pandora Signature segít elmesélni a saját történetedet, az egyedi kiegészítők segítségével az ajándék egy fontos életeseménynek is emléket állíthat.

A Pandora Me újragondolt, édes szimbólumaival különböző stíluslehetőségeket hozhatsz létre, így azokat a szeretteidet is meglepheted, akik stílusa egyedi, vagy elsőre talán nem is tudnád elképzelni őket Pandora ékszerrel – meg fogsz lepődni, hogy még nekik is egészen biztosan találsz valamit.

A Disney x Pandora ékszerek a varázslatok birodalmába repítenek, míg a Harry Potter vagy Star Wars kollekciók igazi csemegék lesznek a rajongóknak.

1. Purely Pandora Gyöngyök sora sliding karkötő 2. Pandora. Signature fényes korona gyűrű, 3. Pandora Me Az én holdam függő charm, 4. Disney x Pandora Macskarisztokraták Marie charm

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást