Elcsépelt a romantikus vacsora? Izgalmas programok az évfordulótok megünneplésére

Balatoni Dóra
Írta: ,

Folyton vacsorázni mentek az évfordulótokon? Párod meglep egy szál vörös rózsával és ennyi? Ezúttal találjatok ki egy izgalmas programot a nagy nap megünneplésére! Nem is kell sokat törnötök rajta a fejeteket, máris mutatunk néhány szuper ötletet!

Vegyetek részt egy borkóstolón! Kép forrása: southernweddings.com

Akár kedveled a bort, akár nem, hidd el, egy borkóstolón még te is jól fogod magad érezni! Itt nem literszámra kell fogyasztani az alkoholt, hanem ízlelgetni a finomabbnál finomabb nedűt.

Igazi minőségi borokat kóstolhattok, amelyek még neked is garantáltan ízleni fognak.

Megtudhattok a borfajtákról mindenféle érdekességet, és valószínűleg finom sajtokat is csipegethettek közben. Lepd meg vele a párodat, biztosan nagyon fog neki örülni!

Ünnepi vacsora helyett reggeli Kép forrása: stylemepretty.com

Talán elsőre furcsán hangzik, de gondold át még egyszer: az is lehet romantikus, ha ezúttal nem vacsorázni mentek egy étterembe, hanem kerestek egy menő reggelizős helyet és közösen fogyasztjátok el a nap első bőséges fogását.

Miért ne szakíthatnátok a hagyományokkal és dobnátok fel a napotokat egy különlegességgel?

Rendeljetek egy olyan fogást, amit otthon csak ritkán készíthettek, egy speciális omlettet vagy egy angol reggelit, meglátod, imádni fogjátok! Így az egész napotok sokkal különlegesebb lesz.