4 otthon is elvégezhető fogfehérítő ötlet idén nyárra a csábító mosolyért

4 otthon is elvégezhető fogfehérítő ötlet idén nyárra a csábító mosolyért

Címlap / Stílus / Test / 4 otthon is elvégezhető fogfehérítő ötlet idén nyárra a csábító mosolyért

Fogaink védelme és alapvető szájhigiéniánk biztosítása ugyanolyan fontos dolog, mint bármely – tisztálkodással kapcsolatos teendő. Egy szép mosoly hatalmas önbizalmat tud adni, és akinek szép fehérek és egészségesek a fogai, arra egyszerűen csak jó ránézni. Ha gyönyörű, hófehér fogakat szeretnénk magunknak, nem feltétlen kell ellátogassunk a fogorvoshoz, hogy ezt kivitelezze, hiszen ma már számos fogfehérítő ötlet közül válogathatunk, melyet otthon is könnyedén kipróbálhatunk.

A mindennapi életben a fogak épségének megőrzése és a szájhigiénia biztosítása kiemelt feladatunk. A kezeletlen rossz fogak, a begyulladt íny, egy rossz bölcsességfog vagy éppen a kellemetlen lehelet számos egészségügyi gondból eredeztethető és még legalább annyi további problémát von maga után.

A sárga, elszíneződött fogakat nagyon sok dolog okozhatja, ebből a leggyakoribb a fokozott kávéfogyasztás, a magas koffeintartalmú italok vagy éppen a színes ételek előnyben részesítése, és természetesen a dohányzás. Ha azonban szép fehér fogakat szeretnénk a szánkban tudni, nekifuthatunk egy-egy otthoni praktikus, egyszerű, de nagyszerű fogfehérítő technikával, így jóval olcsóbban kijöhetünk a dologból, és még a fogorvoshoz sem kell ellátogassunk. Persze fogaink árnyalatának jelentős változását egy fogászati szakrendelés alatt érhetjük el, de hogyha gyors, egyszerű és praktikus otthoni megoldásra vágyunk, szerencsére sok fogfehérítési alternatíva közül is választhatunk.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/6
Következő»

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!