Őszi ing mánia: Íme a legjobb ingdzsekik, lelőhelyekkel

Őszi ing mánia: Íme a legjobb ingdzsekik, lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Divat / Őszi ing mánia: Íme a legjobb ingdzsekik, lelőhelyekkel

Mivel rengeteg anyag, minta és fazon közül lehet válogatni, mindenki megtalálhatja a számára legtökéletesebb darabot, amit aztán kedvére kombinálhat. Mutatjuk, hogy melyek a legnépszerűbb ingdzsekik!

Vagány bőr

A bőrdzsekik sosem mennek ki a divatból, maximum egy-két újabb fazonnal bővül a paletta. Idén ez az ingdzsekiket jelenti, ugyanis rengeteg műbőr darabot találni. Jól mutatnak farmerrel, vékonyabb kötött garbóval, de akár egy sima, tapadós felsőre is ráveheted őket.

1. H&M, 2. Zara, 3. Bershka, 4. Stradivarius (háttér: lucianapappdesign/pixabay.com)

Színes felöltők

A színekben sem kell kompromisszumot kötni, annyi izgalmas darab van a feketén és bézsen kívül, hogy ha egy dzsekivel szeretnél kitűnni, akkor menni fog. Érdemes a színes darabokhoz hasonló árnyalatú kiegészítőket is beszerezned, hogy még szuperebb legyen az összhatás – de egy monokróm összeállítással is jól mutatnak.

1. H&M, 2. Zara, 3. Bershka, 4. Pull&Bear (háttér: lucianapappdesign/pixabay.com)

Elegáns darabok

Alapvetően az ingdzsekik a lazább stílushoz passzolnak, azonban elegánsabb darabokat is találni közöttük. Ezek általában az anyaguknak köszönhetően vagy a rajtuk lévő díszítés miatt lehetnek jó kiegészítői egy magassarkús szettnek. Ha a blézert vagy a ballonkabátot már unod, jó ötlet lehet beszerezni egy elegánsabb ingkabátot.

1. H&M, 2. Zara, 3. Stradivarius, 4. Pull&Bear (háttér: lucianapappdesign/pixabay.com)

Sportos szettekhez

Sorra térnek vissza a ’90-es évek kedvenc ruhadarabjai, amikhez remekül illik egy sportosabb ingdzseki. Ezeket farmerrel, pólóval, de még a karantén alatt újra fénykorát élő mackónadrággal is párosíthatod. Ha a hétköznapokban is a kényelem számodra az elsődleges, válogass a következő darabok közül:

1. H&M, 2. Stradivarius, 3. H&M, 4. ASOS (háttér: lucianapappdesign/pixabay.com)

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást