Dekor / Otthon

Ősz végi asztaldekorációk

Ősz végi asztaldekorációk

Utólag is nagyon örülök, hogy ennyire előrelátó voltam, bár egy éve még nem sejtettem, hogy 2020-ban minden gyökerestül felfordul majd. Ha lehetséges, még kevesebb időm jutott az otthonunk szépítésére, mint korábban, de a tavalyi díszeknek köszönhetően elég volt csak frissíteni az összeállításokat. Na de milyen dekorációk tudják megmutatni az ősz végének, tél elejének szépségét?

Csodás pasztellek

Habár igazán csak október végén, november elején színesednek be a fák levelei, sokan ilyenkor már inkább a pasztell egyszerűségére esküsznek. Szép átmenetet képezhet az őszi és a karácsonyi szezon között egy-egy ilyen asztaldísz, ami alapjaiban véve ugyan a melegebb, őszi hónapokra emlékeztet, színeinél fogva már előrevetíti az ünnepi időszakot.

 

Még egy kis zöld

Az elmúlt években nagyon felerősödött a különféle rendezvényeken, esküvőkön, alkalmakon a természetes anyagok használata – ennek köszönhetően a zöld színek is központi szerephez jutottak. Különösen népszerűek a különböző pozsgások, valamint az eukaliptusz levelek, amik nagyszerűen illenek a késői őszi dekorációkhoz is.

 

Egyszerű, de látványos

Az őszi szezon hangulatát akkor is beviheted az otthonodba, ha nem tervezel komolyabb dekorációt készíteni. Erre a célra tökéletes egy olyan méretes váza, ami kialakításának, formájának köszönhetően jól passzol az őszhöz. Elég, ha rendszeresen frissíted benne a vágott virágokat: így mindig megfelelnek majd az aktuális időszaknak. 

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást