Kipróbáltam az ősvibrátor legmodernebb változatát. Így okoz orgazmust

Kipróbáltam az ősvibrátor legmodernebb változatát. Így okoz orgazmust

Címlap / Szerelem / Szex / Kipróbáltam az ősvibrátor legmodernebb változatát. Így okoz orgazmust

Ha Samantha Jonesnak jó volt, hát jó lesz nekem is! Ez volt az első gondolatom, amikor kicsomagoltam a Close2You Rilassanento masszírozó vibrátorát. A klasszikus vonalvezetés azonban nagyon is modern technológiát takar. (X)

Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, aki a Szex és New York belevaló és a szexualitását az utolsó cseppjéig kiélvező karaktere kezében látott egyáltalán először vibrátort. Samantha Jones a sorozat egyik epizódjában egy rezgős hátmasszírozóval bújik ágyba, ami igazi slágertermék volt annak idején az USA-ban, és valószínűleg soha, senki nem használta arra, hogy a hátát masszírozza vele.

Ma szerencsére már senkinek nem kell ürügyként egy bumfordi és cseppet sem kézreálló, pláne nem szexi hátmasszírozótól várni a gyönyört, a masszírozó vibrátorok az elvet megőrizték, de egészen új formába csomagolták – mintha a mindig aranyos és lelkes, de vállalhatatlanra zselézett hajú gimis szerelmedből 20 évvel később egy elegáns üzleti milliomos vagy profi teniszjátékos lett volna.

És persze, ahogyan az lenni szokott, ha ismét közelebb kerültök egymáshoz, kiderül, hogy az évek során nem csak a külseje változott, a technológiája is finomodott. A Rilassanento vibrátor motorja egy teljesen új technológiát képvisel: mivel nagyon mély és erős rezgéseket generál, amelyek olyan frekvencián rezegnek, hogy a sejtjeid is továbbítsák őket, ezért szó szerint belülről fogsz beleremegni az érzésbe – ez pedig nem csak intenzívebb, de hosszabban tartó orgazmust eredményez.

Close2You Rilassanento masszírozó vibrátor
Close2You Rilassanento masszírozó vibrátor

A Rilassanento már ránézésre is elegáns és sikkes, ugyan megőrizte a klasszikus dizájn főbb elemeit, de jóval visszafogottabb és jobban kézre is áll – látszik, hogy mennyit számít, ha valamit tényleg arra terveznek, amire az ember használni is fogja. Ég áldja a terméktervező mérnököket!

A fej enyhén flexibilis, ami nagyon sokat segít, hogy megtaláld a megfelelő szöget, a kellemes, bársonyos tapintást pedig még izgalmasabbá teszik a hullámszerű domborminták.

A vezérlés pofonegyszerű, egy gombbal be- illetve kikapcsolni lehet a készüléket, a másikkal pedig váltogatni a 7 különböző rezgésfokozat között.

Én először csak a tenyeremen próbáltam ki, és így is rögtön érezhető volt, hogy mire gondolnak, amikor azt mondják, a rezgés egészen mélyre hat: a legerősebb fokozaton a zsibongás még a vállaimban is éreztem, pedig nem erős, kellemetlen lökéseket, inkább finom duruzsolást bocsájt ki a vibrátor.

Ez után már tényleg nem volt más hátra, mint belecsapni a lecsóba, elképzelni Samantha Jones legdögösebb pasiját (természetesen Smith Jerrodot, ki mást?!), és kipróbálni, mit tud élesben a Rilassanento.

Az eredményhez nem kellett sok, sőt néhány perccel később már éppen azt beszéltem meg magammal, hogy ez egy két körös teszt lesz, szigorúan a tudomány nevében, mert bár a vibráció pillanatok alatt a csúcsra tud repíteni, úgy éreztem, ebben a vibrátorban ennél több is van.

Még több pikáns termékteszt? Erre tessék:

A második körben nem kapkodtam el a dolgokat, többet kísérleteztem a különböző erősségű vagy éppen ritmusú rezgéshullámokkal. Sok vibrátorral én jellemzően leragadok az első fokozatnál, mert az erősebb rezgéseket túl intenzívnek, tolakodónak érzem, itt viszont inkább egy kellemes, élvezetes bizsergést adtak a magasabb fokozatok is. Az eredmény egy kicsit később érkező, de valóban falat rengető és hosszú-hosszú órákig eltartó orgazmus volt. (Na jó, lehet, hogy csak percek voltak, kicsit elvesztettem az időérzékemet, de az biztos, hogy a Rilassanento keltette hullámzás oda-vissza jó sokáig áramlott az egész testemben.)

Close2You Rilassanento masszírozó vibrátor
Close2You Rilassanento masszírozó vibrátor

Sok más szexjátékszerrel ellentétben itt nem egy pár pillanatig tartó, néha szinte kellemetlenül erőteljes és kierőltetett gyönyörpillanat jött, hanem egy elhúzható, intenzív, de gyöngéd élvezethullám, ami után tényleg elégedetten nyúltam el a matracon.

Később, amikor a Rilassanentot már a csap alatt tisztogattam, eszembe jutott még valami. Úgy döntöttem, a szupercsendes és bársonyos tapintású új barátom nem kerül rögtön vissza a dobozába – magammal vittem filmet nézni a kanapéra, és azt kell mondanom, a ’90-es évekbeli, klasszikus ihletőjével ellentétben ezt tényleg érdemes testmasszázshoz is használni. Akár előjátékként, akár levezetés gyanánt. A Rilassanento így egyetlen este alatt két nagyszerű orgazmust, aztán meg egy finom vállmasszázst adott nekem a tévé előtt. Az ilyesmi pasiból is ritkaság!

A terméket a vagyaim.hu webshop biztosította, itt te is beszerezheted!

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!