Unod a hajad? 9 ordító jel, hogy mielőbb frizurát kell változtatnod

Unod a hajad? 9 ordító jel, hogy mielőbb frizurát kell változtatnod

Címlap / Stílus / Haj / Unod a hajad? 9 ordító jel, hogy mielőbb frizurát kell változtatnod

A hajad csak úgy „ott van” a fejeden

A hajad nincs formára vágatva, a teteje le van lapulva, oldalán terjedelmes, és többé nem hangsúlyozza ki előnyös vonásaidat. Ha neked is ismerős ez a helyzet, akkor sürgősen változtatnod kell! A legjobb ha levágatod, hogy formája legyen, majd minden mosás után úgy szárítod, göndöríted, egyenesíted, hogy jól álljon az arcodhoz.

Az osztálytalálkozókon mindig megkapod, hogy „kicsit sem változtál”

Lehet, hogy visszagondolva nincs olyan messze az érettségi, de ha az azóta eltelt években tényleg semmit sem változtattál a frizurádon, akkor érdemes elgondolkodnod egy kis újításonInspirálódj képgalériákból, nézz szét a legújabb trend cikkeink között, vagy egyszerűen kérd ki egy tehetséges fodrász véleményét. Sokszor rengeteget jelent, ha új formát vágatsz és esetleg új árnyalatra fested a hajadat, sőt, még az önbizalmadat is növelheti!

Nem kapsz bókokat a frizurádra

Ez az egyszerű észrevétel sokat elárul!

A világosított tincseid sokkal feltűnőbbek, mint a hajad alapszíne

Ez azt jelenti, hogy a melírozott tincseid túl hangsúlyos színűek és természetellenes hatást keltenek. A megoldás ilyenkor az, hogy fesd egyszínűre (alapszínre) az egészet, vagy kérd meg a fodrászodat, hogy a melír csíkokat színezze át egy kicsit. Ettől nem kell félned, mert egyes kiszőkített tincsek festés után is valamelyest láthatók maradnak, a pár árnyalattal világosabb tincsek sokkal természetesebb fényt adnak frizurádnak.

A stílusod változik, a frizura marad

Ha a divatról van szó, szívesen próbálsz ki új dolgokat, a frizurád viszont nem követi ezeket a változásokat? Ha eddig mindig visszariadtál ezektől a dolgoktól, akkor itt az idő, hogy összeszedd a bátorságodat, és a stílusodat ne csak részben, hanem tetőtől talpig megújítsd!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást